Mustafa(osmanb60)
Kayıtlı Üye
Knk bi yandan da çekim ile uğraşıyorum arada kaynamış olabilir ??kanka verdim bende bakmadın barem 146lara düştü 155 ten
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Knk bi yandan da çekim ile uğraşıyorum arada kaynamış olabilir ??kanka verdim bende bakmadın barem 146lara düştü 155 ten
nasil oldun muhsobol şans kardesim
kötüyüm bankaya giremiyom param var borç ödücem diyom girdirmiyolar hesaba bloke var diye şubeyi beklicez ilanasil oldun muhso
e gardasim asi da oldun neye sokmuyorlar anlamiyom ki ben ordan geleli adana bayagi resmiyete girmiş mke once seni bankaya almayacak adami varya aksam evinden aliyolardi mkekötüyüm bankaya giremiyom param var borç ödücem diyom girdirmiyolar hesaba bloke var diye şubeyi beklicez ila
banka derken internet bankacılıgı kanka ya k.b sinirliyim kelimeleri seçemiyorume gardasim asi da oldun neye sokmuyorlar anlamiyom ki ben ordan geleli adana bayagi resmiyete girmiş mke once seni bankaya almayacak adami varya aksam evinden aliyolardi mke
Buyur knk rastgeleBragantino ra gol olur diyecem de korkuyoruk
he tamam o zaman kanka ayiktim şimdi mevzuya alacakli da 2 gun sabretsin dab
banka derken internet bankacılıgı kanka ya k.b sinirliyim kelimeleri seçemiyorum
PTS yasal takibe düşecek eğer ben ödemeden düşerse bankaya benzin döker yakarım valla o yüzden evham yaptım yoksa umrumda olmaz 1 kere ıcralık oldum bidaha yaşamak istemiyorumhe tamam o zaman kanka ayiktim şimdi mevzuya alacakli da 2 gun sabretsin da
Geçmiş olsun o cenabet sorsana kendi kaç kupon tutturmuşBuyur knk rastgele
Bak bak adiye bakGeçmiş olsun o cenabet sorsana kendi kaç kupon tutturmuş
De hele bugün kaç kupon yaptın kaç wonBak bak adiye bak
Senin verdigin para tek seferde hic oldu qq dedim kıza o nudeyi atma diye dinlemedi kasar hep onun yuzundenDe hele bugün kaç kupon yaptın kaç won
gardasim pzt sabah banka acilinca girip odersen bisey olmaz ctesi pazar islem yapamaz icra icin her kimse o yuzden 2 gun rahat et sen takma kafaya basimdan gecti icraya verecek olsa bile ptesi sabah 10 dan once isleme koyamazPTS yasal takibe düşecek eğer ben ödemeden düşerse bankaya benzin döker yakarım valla o yüzden evham yaptım yoksa umrumda olmaz 1 kere ıcralık oldum bidaha yaşamak istemiyorum
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!