Yav geç o işleri sen şimdiSenin verdigin para tek seferde hic oldu qq dedim kıza o nudeyi atma diye dinlemedi kasar hep onun yuzunden
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yav geç o işleri sen şimdiSenin verdigin para tek seferde hic oldu qq dedim kıza o nudeyi atma diye dinlemedi kasar hep onun yuzunden
Hisset ** gitti 100lük çaycı seniKendimi acayip suclu hissediyorum ya baskasina mac vermek bana gore degil
benim attıgım macı oynasa wonduKendimi acayip suclu hissediyorum ya baskasina mac vermek bana gore degil
Baskete mi valla ben kupon resmi de atmadim dedim bragantio üst olarabilir ama korkuyorum dedim oynamis kafasina yatti heraldebenim attıgım macı oynasa wondu
Cay en azindan iciliyor ** heykeli iciyon mu *****?Hisset ** gitti 100lük çaycı seni
kısmet bro attıgımda 155 di barem suan 145 lerde 3dksı kaldıBaskete mi valla ben kupon resmi de atmadim dedim bragantio üst olarabilir ama korkuyorum dedim oynamis kafasina yatti heralde
Oha bunu savundu ** daha bişi demiyom hayatın da kaç brezilya maçında gol gördün seçimlerin yanlışlığo burdan belli müptezelCay en azindan iciliyor ** heykeli iciyon mu *****?
Savunduğumdan degil olum seni bozmak icin soyledim?? ** bragantinnun maclarina bir bak gitde cahil ibineOha bunu savundu ** daha bişi demiyom hayatın da kaç brezilya maçında gol gördün seçimlerin yanlışlığo burdan belli müptezel
Knk göremedim ki sağlık olsunbenim attıgım macı oynasa wondu
sağlık olsun yapıcak bişey yokKnk göremedim ki sağlık olsun
u22 brezilya basket var desportivo handikaptan +5.5 +6.5 dep alınırKnk göremedim ki sağlık olsun
Ayıp ettin knkk lafı olamaz takma başka yerden vuruyorum ??@Mustafa(osmanb60) kusuruma bakma kardesim hakkini helal et
Bakmama gerek yok ** brezilya demek alt demek üst alan iddaa oynamasınSavunduğumdan degil olum seni bozmak icin soyledim?? ** bragantinnun maclarina bir bak gitde cahil ibine
Ya bu ne diyor ya biri sunu sustursun beni delirtecek simdi bak djdkksksBakmama gerek yok ** brezilya demek alt demek üst alan iddaa oynamasın
Sakin ol daha psg ye gitcen morel lazım 19 numara felam ??Ya bu ne diyor ya biri sunu sustursun beni delirtecek simdi bak djdkksks
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!