Neye kankaBeyler hazurmusumuzzzz ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Neye kankaBeyler hazurmusumuzzzz ?
Ana sayfa f5 yapıo olunn ??Neye kanka
** ispanyayi kuruttum sira katarlilar da iliklereine kadar somurecem didkdSakin ol daha psg ye gitcen morel lazım 19 numara felam ??
Oooo dagitim var toplaaaaannnAna sayfa f5 yapıo olunn ??
Messi messi messi iceri orta neymarrr messii paris 6 barcelona 0 neler oluyorrr** ispanyayi kuruttum sira katarlilar da iliklereine kadar somurecem didkd
Paris değil herkesrn arttik yerler onlar 6 yi kankaMessi messi messi iceri orta neymarrr messii paris 6 barcelona 0 neler oluyorrr
Bakalım nolcek ?Paris değil herkesrn arttik yerler onlar 6 yi kanka
@Mustafa(osmanb60) kanka bunudamı görmdin 7 sayı gerideydi +6.5 tan al dedik berabereler suan dep yener bile bi bizim kuponları oynamadın heu22 brezilya basket var desportivo handikaptan +5.5 +6.5 dep alınır
Öne geçti dep@Mustafa(osmanb60) kanka bunudamı görmdin 7 sayı gerideydi +6.5 tan al dedik berabereler suan dep yener bile bi bizim kuponları oynamadın he
Kanka bırak kuponu boşver ben casıno da son yapıyorum ??@Mustafa(osmanb60) kanka bunudamı görmdin 7 sayı gerideydi +6.5 tan al dedik berabereler suan dep yener bile bi bizim kuponları oynamadın he
bol şans kanka o zamanKanka bırak kuponu boşver ben casıno da son yapıyorum ??
Sus mikerimYa bu ne diyor ya biri sunu sustursun beni delirtecek simdi bak djdkksks
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!