Sana güzel bir haberim var ??
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sana güzel bir haberim var ??
Ben kopyala yapıştır yapıyorum benimkisi anlaşılmaz
Harbiden nasıl anlaşılıyor kaç defa yaptığı çekiliş yaptigiMuhsine sor
Kaç kazandinSana güzel bir haberim var ??
Ben bilmiyorum Muhsin öğretmiş rancoya falanHarbiden nasıl anlaşılıyor kaç defa yaptığı çekiliş yaptigi
La ne kazanması arabanın yağı dip yağ alamıyorum arabaya sen diyon kaç kazandın.kazansam ulu orta soylermiyim.konu açar dağıtım yaparım . Ben saklamam vurdugumuKaç kazandin
Bende payfix atayımSana güzel bir haberim var ??
Yağ mı bitmişLa ne kazanması arabanın yağı dip yağ alamıyorum arabaya sen diyon kaç kazandın.kazansam ulu orta soylermiyim.konu açar dağıtım yaparım . Ben saklamam vurdugumu
Güzel haber ne bana bugün 500 lazım..alacakları alsam 350Sana güzel bir haberim var ??
Dün kazandım payfixe 25 ödül geldi ama 24 kalmış kesmiş ben ne yapam 24 u bankaya 10 TL yatiracam hesaba oradan payfixe atacam vurursam haberin olur ödülün gelir bundan emin olBende payfix atayım
Çubuk dibi gösteriyor motor kitleyecek diye korkuyom ??Yağ mı bitmiş
Dm den yaziyomGüzel haber ne bana bugün 500 lazım..alacakları alsam 350
Dün kazandım payfixe 25 ödül geldi ama 24 kalmış kesmiş ben ne yapam 24 u bankaya 10 TL yatiracam hesaba oradan payfixe atacam vurursam haberin olur ödülün gelir bundan emin ol
Vay mk desene o para orada kalır günlerce ???Payfixe 25 ten aşağı atma hesaba yansimiyor 1 gun sonra geri bankaya döner
Birisi sana 30 falan atsın 27 geri ona atarsin 3 tl sana da atmış olurVay mk desene o para orada kalır günlerce ???
Kim atacak bu forumda var mı böyle biri ??Birisi sana 30 falan atsın 27 geri ona atarsin 3 tl sana da atmış olur
Ben varda para yok. Dün akşam deseydin arkadastan borç almıştım 100 vardı kaybettim.Kim atacak bu forumda var mı böyle biri ??
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!