Ben Kalkım çalışayım biraz 1 saat daha çalışayım sonra yatışBen varda para yok. Dün akşam deseydin arkadastan borç almıştım 100 vardı kaybettim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ben Kalkım çalışayım biraz 1 saat daha çalışayım sonra yatışBen varda para yok. Dün akşam deseydin arkadastan borç almıştım 100 vardı kaybettim.
La net problemim var giremiom yarın akşama kadar yokum@kadircan4747 nirdesin görünmedin bugün
Bende bu forumlar yüzünden her ay 100 tl telefon faturası oder oldumLa net problemim var giremiom yarın akşama kadar yokum
Dağ gibi dayı da çöktü neti bile yok artıkLa net problemim var giremiom yarın akşama kadar yokum
Çekiliş linkini al son rakami düş birer sayı sonra okeyle sayfayi eski sonuclar çıkıyor 30 31 32 34 35 36 ya kadar cekmis 6 defa ?Harbiden nasıl anlaşılıyor kaç defa yaptığı çekiliş yaptigi
Bende öğrendim . Yazık olmuş . Sözde çekiliş. Yani @eydolu4731 aldığın aslında senin değildi iade etÇekiliş linkini al son rakami düş birer sayı sonra okeyle sayfayi eski sonuclar çıkıyor 30 31 32 34 35 36 ya kadar cekmis 6 defa ?
Çektim bir tane dilenciye verdim zatenBende öğrendim . Yazık olmuş . Sözde çekiliş. Yani @eydolu4731 aldığın aslında senin değildi iade et
Kafan anca ibnelige calisir zaten ???Çekiliş linkini al son rakami düş birer sayı sonra okeyle sayfayi eski sonuclar çıkıyor 30 31 32 34 35 36 ya kadar cekmis 6 defa ?
Vay millet cin gibi maşallah hemen çözmüşler sizden korkulur vallaÇekiliş linkini al son rakami düş birer sayı sonra okeyle sayfayi eski sonuclar çıkıyor 30 31 32 34 35 36 ya kadar cekmis 6 defa ?
Kimbilir kaç kişinin hakkına girmiştir böyle ????Vay millet cin gibi maşallah hemen çözmüşler sizden korkulur valla
Zannetmem nedenide genelde erant çekilişleri kendisi yapmazKimbilir kaç kişinin hakkına girmiştir böyle ????
Dönüp geçmiş cekilislere bakacam biraz ?Kimbilir kaç kişinin hakkına girmiştir böyle ????
Yapanlara bakalimZannetmem nedenide genelde erant çekilişleri kendisi yapmaz
Eski çekilişler cikmiyor isde bence beyaz sayfa kaliyorDönüp geçmiş cekilislere bakacam biraz ?
Ben muric için diyorumZannetmem nedenide genelde erant çekilişleri kendisi yapmaz
Yok yav geçmişe dönük paralar gitti .zaten cep te para yok .nerden bulam da dagitam geriye dönük çekiliş te bana çıkan paralariDönüp geçmiş cekilislere bakacam biraz ?
İns çıkmaz yoksa tunga o paralar da hakkın değil diyip cebimden dilencilere verdittirecekEski çekilişler cikmiyor isde bence beyaz sayfa kaliyor
50 ateslesene arabaya yağ alam ??Eski çekilişler cikmiyor isde bence beyaz sayfa kaliyor
Gerçekten de çıkmıyor yoksa çok şey olacaktıİns çıkmaz yoksa tunga o paralar da hakkın değil diyip cebimden dilencilere verdittirecek
Ney ney olacaktıGerçekten de çıkmıyor yoksa şey şey olacaktı
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!