Çok şey hile hurdacilar çıkacaktı ortayaNey ney olacaktı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Çok şey hile hurdacilar çıkacaktı ortayaNey ney olacaktı
Muric cekilislerine bak yüzde 90 ında vardır hile hurda ???Çok şey hile hurdacilar çıkacaktı ortaya
Allah'tan benim telefon resim çekmiyor bilgisayardan kopyala yapıştır yapıyorumGerçekten de çıkmıyor yoksa çok şey olacaktı
Çok şey hile hurdacilar çıkacaktı ortaya
Ben hep ss atiom. Ama çakallık hiç yapmadımAllah'tan benim telefon resim çekmiyor bilgisayardan kopyala yapıştır yapıyorum
Link atmayana artık şüphe ile yaklaşacaz. Bende link atacamMillet artık kopyala yapıştır yapacak görüntü almaya korkacaklar
dostum bu bilinmeyen bişey değildi zaten herkrs kontrol ediyor , onur neden böyle yaptı anlamış değilim konusmadan direk banlandıLink atmayana artık şüphe ile yaklaşacaz. Bende link atacam
Ben bilmiyordum öğrendim dostdostum bu bilinmeyen bişey değildi zaten herkrs kontrol ediyor , onur neden böyle yaptı anlamış değilim konusmadan direk banlandı
yani hile yapanlar çoğu zaman onlineçekilişyaptan yapmaz belli olmasın diyeBen bilmiyordum öğrendim dost
Benim var mıydı ? Bende bulamazsın hile . Yoksa burda tek kelime yazamazdm. Sevmediğim adama bile çıkıyordu. Çekilişte hassassimErantgile laf edenle bazılarının geçmişi sabıkalı haberiniz olsun kontrol ediyordum ben önceden ??
Banada öyle oluyordu cekilisleri adminler yapmadığı sürece bu devam eder önüne geçemez kimse ban çözüm değilBenim var mıydı ? Bende bulamazsın hile . Yoksa burda tek kelime yazamazdm. Sevmediğim adama bile çıkıyordu. Çekilişte hassassim
Ben link atmiyorum ekran atiyorum kuzum ama link atsam fark etmez hile hurda olmaz bende ?Muric cekilislerine bak yüzde 90 ında vardır hile hurda ???
Sabıkalı olanlari keşke dahil etmeseydi sahsen benim bir problemim yok onunlaErantgile laf edenle bazılarının geçmişi sabıkalı haberiniz olsun kontrol ediyordum ben önceden ??
Şaka yapıyorum ha sende biliyorsunBen link atmiyorum ekran atiyorum kuzum ama link atsam fark etmez hile hurda olmaz bende ?
Peki bunu hangi çakal kontrol etti ilkÇekiliş linkini al son rakami düş birer sayı sonra okeyle sayfayi eski sonuclar çıkıyor 30 31 32 34 35 36 ya kadar cekmis 6 defa ?
Kesinlikle doğru eski konulara girip çekiliş linkini geriye doğru sayacağımMuric cekilislerine bak yüzde 90 ında vardır hile hurda ???
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!