Ama pisman olmaAcarim bak
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ama pisman olmaAcarim bak
En son bİ şeref sözün vardi ordan basliyalim mesela ilk ??Ama pisman olma
Bende sole diim o gece kim dagitim yapti?En son bu şeref sözün vardi ordan basliyalim mesela ilk ??
Sabah 5 te kim dagitti para meto salakmi sanuon beni?En son bİ şeref sözün vardi ordan basliyalim mesela ilk ??
yine yargı dagıtıyon sayın midyeci beyNiye gelmedi mi senin ödül *** param kalmadı
Kim dagitti ?Sabah 5 te kim dagitti para meto salakmi sanuon beni?
çitos a mı gidiyoruz abi ?Kim dagitti ?
Kafasi guzel mk bana söz verdiği gun dağıtım yaptimi ispatlasın ne isterse atmazsan namerdim mk ula kado?çitos a mı gidiyoruz abi ?
saplaaaa ?Kafasi guzel mk bana söz verdiği gun dağıtım yaptimi ispatlasın ne isterse atmazsan namerdim mk ula kado?
Meto dogrudur ben bunagim??Kafasi guzel mk bana söz verdiği gun dağıtım yaptimi ispatlasın ne isterse atmazsan namerdim mk ula kado?
Yaw bunadim ercan???saplaaaa ?
İspatla olm cokmu zor?Meto dogrudur ben bunagim??
Yaw he heİspatla olm cokmu zor?
Isim yok onlami ugrasacam metooooiİspatla olm cokmu zor?
Olm o söz verdiğin gun 1 hafta aç kaldım mk banami laf atiyon kolay kolay unutmam bişiYaw he he
Anlamadım dayı söz verdi ve sözünde durmadı mi ?Olm o söz verdiğin gun 1 hafta aç kaldım mk banami laf atiyon kolay kolay unutmam bişi
AynenAnlamadım dayı söz verdi ve sözünde durmadı mi ?
Dogrudur da ben sana para yollamicaktim ki ? hatirlarsan mevzu baskaydiOlm o söz verdiğin gun 1 hafta aç kaldım mk banami laf atiyon kolay kolay unutmam bişi
Hiii
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!