Sen hangi gunden bahsediyon bilmiyom ama benim dediğim gun hani wifi kapancakti o günü diyom bisi demistin banaDogrudur da ben sana para yollamicaktim ki ? hatirlarsan mevzu baskaydi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sen hangi gunden bahsediyon bilmiyom ama benim dediğim gun hani wifi kapancakti o günü diyom bisi demistin banaDogrudur da ben sana para yollamicaktim ki ? hatirlarsan mevzu baskaydi
Watsap nie kapali
Aynen o gunu diom carsamba dedim sen sali 100 dagittinSen hangi gunden bahsediyon bilmiyom ama benim dediğim gun hani wifi kapancakti o günü diyom bisi demistin bana
Hatta 500 kusur vurdun?onuda biri dedi fark ettimAynen o gunu diom carsamba dedim sen sali 100 dagittin
Olm kafan mi guzel mk 1 hafta parasiz kaldim o gun cikar mesaj tarihlerini dogruysa ne istersen atmazsam adam degilim mk??Aynen o gunu diom carsamba dedim sen sali 100 dagittin
La tamam uzatmayın olmuş bitmis mevzu bosverinOlm kafan mi guzel mk 1 hafta parasiz kaldim o gun cikar mesaj tarihlerini dogruysa ne istersen atmazsam adam degilim mk??
Bide ispat etsin ayni soz verdiği miktari ben atcam mk söz verdiği gunden sonra dagitim yaptiysam??Dayı İslam dini yaşıyoruz elhamdülillah diyorsun ya borç vermedim söz verdim dinimizde söz vermek borçtur .
Ekli dosyayı görüntüle 2821
Est sen adamsin ben bunagim?Olm kafan mi guzel mk 1 hafta parasiz kaldim o gun cikar mesaj tarihlerini dogruysa ne istersen atmazsam adam degilim mk??
Dogrudur meto ben bunagim?Bide ispat etsin ayni soz verdiği miktari ben atcam mk söz verdiği gunden sonra dagitim yaptiysam??
Bilmiyorum kanka ya aha yalan yok @kadircan4747 yüzü burda aynı mevzu dayiyla aramda gecti ben yaptım dağıtım yalan yok sonra kendisine sordum sırf dayı dedim o yüzden mi atmadin gerisini dayı biliyor zaten ama ben uzatmam canı sagolsun der gecerimBide ispat etsin ayni soz verdiği miktari ben atcam mk söz verdiği gunden sonra dagitim yaptiysam??
Nokta?Bilmiyorum kanka ya aha yalan yok @kadircan4747 yüzü burda aynı mevzu dayiyla aramda gecti ben yaptım dağıtım yalan yok sonra kendisine sordum sırf dayı dedim o yüzden mi atmadin gerisini dayı biliyor zaten ama ben uzatmam canı sagolsun der gecerim
Yaw mevzu zaten eski olan olmus mk parasinda degiliz ama bisi diyorsan kanıtlayacaksin yoksa camur at izi kalsin hesabi olmaz kabul etmem onuBilmiyorum kanka ya aha yalan yok @kadircan4747 yüzü burda aynı mevzu dayiyla aramda gecti ben yaptım dağıtım yalan yok sonra kendisine sordum sırf dayı dedim o yüzden mi atmadin gerisini dayı biliyor zaten ama ben uzatmam canı sagolsun der gecerim
Haklisin ben karaktersizin tekiyim dogru dion?Yaw mevzu zaten eski olan olmus mk parasinda degiliz ama bisi diyorsan kanıtlayacaksin yoksa camur at izi kalsin hesabi olmaz kabul etmem onu
Kes len zibidi?Sabah dozumuzu da aldık ?
Tele nie cvp vermuon artik hayirdirSabah dozumuzu da aldık ?
Sen o kahveci olan arkadasa ismini unuttum para yollamadin mi 50 tl?Yaw mevzu zaten eski olan olmus mk parasinda degiliz ama bisi diyorsan kanıtlayacaksin yoksa camur at izi kalsin hesabi olmaz kabul etmem onu
Hatra bana yazdi istersen sana atayim die?Sen o kahveci olan arkadasa ismini unuttum para yollamadin mi 50 tl?
Bulamiom gecmisi bulsam?Yaw mevzu zaten eski olan olmus mk parasinda degiliz ama bisi diyorsan kanıtlayacaksin yoksa camur at izi kalsin hesabi olmaz kabul etmem onu
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!