tel bozuk ya ekran ziki tuttu ödünç aldım birinden idare ediyim onlaTele nie cvp vermuon artik hayirdir
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
tel bozuk ya ekran ziki tuttu ödünç aldım birinden idare ediyim onlaTele nie cvp vermuon artik hayirdir
La yan forumda kahveci olan arkadas kimsi ismini unuttumtel bozuk ya ekran ziki tuttu ödünç aldım birinden idare ediyim onla
Etiketci diodum onaLa yan forumda kahveci olan arkadas kimsi ismini unuttum
Kahveci mesleğimi ?La yan forumda kahveci olan arkadas kimsi ismini unuttum
İrfan kahveci olmasinKahveci mesleğimi ?
Yan derken hangi yan sağ yan mı sol yan mıLa yan forumda kahveci olan arkadas kimsi ismini unuttum
Ismini unuttum yaKahveci mesleğimi ?
Sen susİrfan kahveci olmasin
Gardaşim yol yakınken döntel bozuk ya ekran ziki tuttu ödünç aldım birinden idare ediyim onla
Dergahimiza katilGardaşim yol yakınken dön
Kahveci kim dayi ne ictin Sabah sabah mk bende istiyorum aynisini???Sen o kahveci olan arkadasa ismini unuttum para yollamadin mi 50 tl?
Lann müric demek dağıtım yaptın kahvecilere galericilere garsonlara komicilere dağıtım yaptın bize koklatmadinKahveci kim dayi ne ictin Sabah sabah mk bende istiyorum aynisini???
Buda kapak olsun mk o bana 22 mayista söz verdi ozeldeki tarihe bakin gorursunuz ben 9 temmuz da 150 dagittim listede tarih yazıyor baskada dagitimim yok zaten son 5 aydir orda 5 tllik dagitimlar haric yani bana soz verdiği gunden 48 gun sonra dağıtım yaptım ben ispatladim mk hade oda etsinLann müric demek dağıtım yaptın kahvecilere galericilere garsonlara komicilere dağıtım yaptın bize koklatmadin
Banada aynisini dendiği için sen dağıtım yaptın ne parası dendiği için paylaşıyorumBuda kapak olsun mk o bana 22 mayista söz verdi ozeldeki tarihe bakin gorursunuz ben 9 temmuz da 150 dagittim listede tarih yazıyor baskada dagitimim yok zaten son 5 aydir orda 5 tllik dagitimlar haric yani bana soz verdiği gunden 18 gun sonra dağıtım yaptım ben ispatladim mk hade oda etsin
Kado kötü ifşalandi?Banada aynisini dendiği için sen dağıtım yaptın ne parası dendiği için paylaşıyorum
31.temmuz söylenen laf
11.agustos dağıtım zamanı
İnsanların umutlari ile oynamayın
Ya vallahi mühim olanin ne olduğunu kimse anlamaz bı sen bı ben anlarım ama yanlış ki ben dayının hakkinda daha çok konuscak kişi olduğunu biliyorum onlarda çekinmesin konuşsun artikKado kötü ifşalandi?
furun MKEYa vallahi mühim olanin ne olduğunu kimse anlamaz bı sen bı ben anlarım ama yanlış ki ben dayının hakkinda daha çok konuscak kişi olduğunu biliyorum onlarda çekinmesin konuşsun artik
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!