onun sucu yok talimat yukardan gelmiştir YiğidoVallahi yok olsada atamam zaten bana lazım ki lazım olamsada atmam o gün 3 kisiye 50 verdin dmden yazdım cevap bile vermedin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
onun sucu yok talimat yukardan gelmiştir YiğidoVallahi yok olsada atamam zaten bana lazım ki lazım olamsada atmam o gün 3 kisiye 50 verdin dmden yazdım cevap bile vermedin
Vay ibne çevik vay. 150 lirayı nerden bulmuş da vermişVallahi yok olsada atamam zaten bana lazım ki lazım olamsada atmam o gün 3 kisiye 50 verdin dmden yazdım cevap bile vermedin
Heeee derin devlet tabi yaaaonun sucu yok talimat yukardan gelmiştir Yiğido
3 kisiden biri bendim mk roll yaptik kaybettik gormedin miVallahi yok olsada atamam zaten bana lazım ki lazım olamsada atmam o gün 3 kisiye 50 verdin dmden yazdım cevap bile vermedin
Biliyom la ben bana niye vermedin demiyom ben kanka para değil vallahi bak ben bana bir adam cevap vermediği zaman uyuz oluyom abi3 kisiden biri bendim mk roll yaptik kaybettik gormedin mi
yav Yiğido yukarılardan bi ses geldi ondan diyorumBiliyom la ben bana niye vermedin demiyom ben kanka para değil vallahi bak ben bana bir adam cevap vermediği zaman uyuz oluyom abi
Bos koy la cevo iyidir işi vardi o gun bence banada parayi atip sonra bişiler yazdim 7 saat sonra cvp verdiBiliyom la ben bana niye vermedin demiyom ben kanka para değil vallahi bak ben bana bir adam cevap vermediği zaman uyuz oluyom abi
Yukardan bı ses yukseldi Pablo Pablo he Feto maşallah her yerde kolu bacağı varyav Yiğido yukarılardan bi ses geldi ondan diyorum
rol kazandıysa çökim diye girip yazmıştır ?Bos koy la cevo iyidir işi vardi o gun bence banada parayi atip sonra bişiler yazdim 7 saat sonra cvp verdi
hocam zaataliniz espirili bir şahsiyet olunca herkes şaka sanıyor her sözüİşim var çıkıyorum dedim ama kimse dikkate almadı galiba
Ben bi 31 cekip geliyorum ??İşim var çıkıyorum dedim ama kimse dikkate almadı galiba
osbirci meto ?Ben bi 31 cekip geliyorum ??
osbirci meto
ben de işteyim yarın sabaha kadar yat uyu aga iyi geceler dinlenŞaka bir yana yatcam la isten yeni ciktim?
Serbest sallayin@kadircan4747 nerdesin dayi gel sana salliyoz???
Iyi yapiyorsunuz yaramaz adam zatenA,s cevo Dayiya operasyon çektik ?
Adam uckagitcinin onde gideni siz hala ona itibar ediyosunuz burada en az 5 kisiye borcu varBanada aynisini dendiği için sen dağıtım yaptın ne parası dendiği için paylaşıyorum
31.temmuz söylenen laf
11.agustos dağıtım zamanı
İnsanların umutlari ile oynamayın
Senın gibi dayı yaramaz olmusun iyiceIyi yapiyorsunuz yaramaz adam zaten
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!