Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kaybetti #Bıngıldakspor | 2 Kişi 30 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muric81

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Ya vallahi mühim olanin ne olduğunu kimse anlamaz bı sen bı ben anlarım ama yanlış ki ben dayının hakkinda daha çok konuscak kişi olduğunu biliyorum onlarda çekinmesin konuşsun artik
Knka mesele dayi degil biz şerefimiz için yaşiyoruz ben şahsen bir insana şeref sozu verirsem iki eliM kandada olsa o sözu yerine getiririm kadir yanlış anlamasjn ben kendi adima konuşuyorum

moses

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Ya vallahi mühim olanin ne olduğunu kimse anlamaz bı sen bı ben anlarım ama yanlış ki ben dayının hakkinda daha çok konuscak kişi olduğunu biliyorum onlarda çekinmesin konuşsun artik
Çıksınlar onlarda delikanlı gibi konuşsunlar
Çıksınlar abi sinirlendim yatamadım bana dayı şöyle böyle demesinler hayırdır ya biz deneme tahtasimiyiz gelin adamın yüzü burda konusun

Muric81

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Çıksınlar onlarda delikanlı gibi konuşsunlar

Çıksınlar abi sinirlendim yatamadım bana dayı şöyle böyle demesinler hayırdır ya biz deneme tahtasimiyiz gelin adamın yüzü burda konusun
Yok yani yapmadığım bisiyi israrla yaptin demenin manasini çözemedim gitti ben ispatladim oda etsin ozur dilemesini biliriz

Muric81

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Ula onu gectim bi ara dayi burda 700 tl dagitti bi 20-30 liraya ihtiyacım vardi cok ozelden yazdim dayi bizi sulasana durumlar kotu diye belki o soz verdiği icin bi kucuk telafi yapar gonlumu alir diye dusundum .. Verdiği cvp şu banada bişi kalmadi meto malesef neyse eywallah dedim baktim 30 dk gecmeden 200 daha dagitti yok dese valla zoruma gitmez banada kalmadı deyip 200 dağıtması şasirtti beni o gun 800 kusur dagitti abisi hastaydi sanırım o gun onun şerefine dagitmisti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap