Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Haklısın kanka kusura bakmaSerkan kardes kayip icin uzgunum kim olursa olsun.herkesin kazanmasi tek temennimiz .Ama kazancin kaybida oluyor .ister istemez sinirli olabiliyoz ama agza gelinmeyecek laflar hatta Rahmana edilmis kotu sozler kesinlikle dogru degildir.Allahtan baska kimimiz var su dunyada ...Lutfen bir daha asla etme ...
BMW zararsız bir insan kendi halinde kayıp yaşadıysan kendinden çıkar sinirini burda kimse seni kaldırmaz kral@BMW 2-3 saat önce ki olay için kusura bakma reis sinirden delirmiş durumdaydım gözüm bişeyi görmüyordu emojıyıde görünce küfür ettim kusura bakma özür dilerim herkesin içinde yakışmaz bize evli barklı adamsın ... ??
sorun değil kardeş. özür dilemekte bir erdemliktir seni düşürmez aksine seni yüceltir.@BMW 2-3 saat önce ki olay için kusura bakma reis sinirden delirmiş durumdaydım gözüm bişeyi görmüyordu emojıyıde görünce küfür ettim kusura bakma özür dilerim herkesin içinde yakışmaz bize evli barklı adamsın ... ??
TamamBMW zararsız bir insan kendi halinde kayıp yaşadıysan kendinden çıkar sinirini burda kimse seni kaldırmaz kral
La birak bu isleri devlet su isleri?matador seni cok iyi anliyorum kaybedince nasilsin deseler insanin beyninden geliyor ama metoya da dedigin olmamis daha birgun kimseye ters yapmis sovmus bir insan degil metin ama ozur dilemek de erdemliliktir hosuma gitti yakisan yaptin soylemek istedim
ben net adamim sovdugumle iletisimim olmaz matadora kizginligimi gecen gun soyledim ama dusmanda degilim neticede yaptigi olay hosuma gitti soyledim arkasından sovup yüzüne gulenlere gelsin senin sözünLa birak bu isleri devlet su isleri?
Canimi sikion bak cok konusuon???ben net adamim sovdugumle iletisimim olmaz matadora kizginligimi gecen gun soyledim ama dusmanda degilim neticede yaptigi olay hosuma gitti soyledim arkasından sovup yüzüne gulenlere gelsin senin sözün
La takiliom sana yorgunluktan oluomben net adamim sovdugumle iletisimim olmaz matadora kizginligimi gecen gun soyledim ama dusmanda degilim neticede yaptigi olay hosuma gitti soyledim arkasından sovup yüzüne gulenlere gelsin senin sözün
Sabahtandir simdi oturdumLa takiliom sana yorgunluktan oluom
sen beni gor canım burnumda @Vortex vorteeee biliyoLa takiliom sana yorgunluktan oluom
Enginnn cok konusmaaa?sen beni gor canım burnumda @Vortex vorteeee biliyo
Pardon erdal di?Enginnn cok konusmaaa?
matadorun once yaptigina kizdim konuya tek kelime yazmadim sonra boyle konu acinca hoşuma gitti onu diyem dedimEnginnn cok konusmaaa?
Yoksa ekrem miydi?Pardon erdal di?
vurcam birazdan parayı kanka merak etmesen beni gor canım burnumda @Vortex vorteeee biliyo
mahmut mkePardon erdal di?
La birak o salagi?matadorun once yaptigina kizdim konuya tek kelime yazmadim sonra boyle konu acinca hoşuma gitti onu diyem dedim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!