eve dusem de su 4k nin yarisini alak bunaldım teli kircam mke zaten bozuk ?vurcam birazdan parayı kanka merak etme
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
eve dusem de su 4k nin yarisini alak bunaldım teli kircam mke zaten bozuk ?vurcam birazdan parayı kanka merak etme
280 lazim iban atam mi sabah beri bosuna ayakta durmamissindir sen cukkalar gelsinLa birak o salagi?
Banada 400 lazim ses ediyom mu280 lazim iban atam mi sabah beri bosuna ayakta durmamissindir sen cukkalar gelsin
biz marabayik sen agasinBanada 400 lazim ses ediyom mu
pisi pisi desen gelirmiBanada 400 lazim ses ediyom mu
Bilemempisi pisi desen gelirmi
Zugurt aga?biz marabayik sen agasin
Su an halimi gorsen acirsin banabiz marabayik sen agasin
Du foto atam gorSu an halimi gorsen acirsin bana
yav daha 2 gun once kankiydiniz sen bilmicen ben mi bilcem bingildak pisicik hele bi piste alBilemem
ah bide bana aciyan olsaSu an halimi gorsen acirsin bana
Babacan dunde dedin sizin aranizdaki sorun beni baglamaz bana hic yanlis yapmadiyav daha 2 gun once kankiydiniz sen bilmicen ben mi bilcem bingildak pisicik hele bi piste al
Aramizda sorun yok kedi ileyav daha 2 gun once kankiydiniz sen bilmicen ben mi bilcem bingildak pisicik hele bi piste al
yav ben diyom onunla isim yok hatta ona da laf etmiyorum ben senle konusuyorum tek para lazim dedin ya kedicik gibi kankim olsun ben almistim valla ondan dedimBabacan dunde dedin sizin aranizdaki sorun beni baglamaz bana hic yanlis yapmadi
Ya olum sen para diyince bende dalgasina dexim lazim dieyav ben diyom onunla isim yok hatta ona da laf etmiyorum ben senle konusuyorum tek para lazim dedin ya kedicik gibi kankim olsun ben almistim valla ondan dedim
he o zaman tamam ama benimki dalga degil essah ?Ya olum sen para diyince bende dalgasina dexim lazim die
cevikke dayike nasilkedoğrusuda bu
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!