Ekmek aynıArttı tabii senin 1 ay önce aldığın şeylerin fiyatı aynı mı?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ekmek aynıArttı tabii senin 1 ay önce aldığın şeylerin fiyatı aynı mı?
Ekmek aynı
simdi bunu senle baris imzaalamamin tek sebebi curionun ricasiydi baska bi sebebi yok senle ilgili dusuncelerim ayni yondeydi @kadircan4747 da biliyodu bunu hemde cok iyi hatir koydular uzatma dediler hepsi buydu demedim diyorlarsada burda desinler benden 1 kurus istesen senden 2 kurus almam burasi kumar formu zaten ama hakli oldugun yön var ben herkesi kendim gibi sanıp salak gibi kaniyorumBana sövdün sonra barış imzaladın, derdinde faizle para veriyorum diye sanki milletin parasını çalıyorum mk.
he bu arada iletisimimden kastim para ticaretimdi senle zaten yoktu olmazda gecen de bir kardesim dedigim insan icin rica etmistim @zencii arkadas çözmüştü bende hersey şeffaf haciBana sövdün sonra barış imzaladın, derdinde faizle para veriyorum diye sanki milletin parasını çalıyorum mk.
simdi bunu senle baris imzaalamamin tek sebebi curionun ricasiydi baska bi sebebi yok senle ilgili dusuncelerim ayni yondeydi @kadircan4747 da biliyodu bunu hemde cok iyi hatir koydular uzatma dediler hepsi buydu demedim diyorlarsada burda desinler benden 1 kurus istesen senden 2 kurus almam burasi kumar formu zaten ama hakli oldugun yön var ben herkesi kendim gibi sanıp salak gibi kaniyorum
neyse agzini bozma kendim icin istemedigimi sende biliyorsun o gun kimin icin istedigimde o gun ki konuda belliydi yeniden etiket atmak istemem diger konuya gelincede faiz olayı konusundaki goruslerim sabittir o yuzden o olay konusunda senle muhattap olmam olacaksam da bi evim bi arsam var suanki degeri 600bin ipotek edelim varmi 1milyon tl ? Parayi satacaksan boyle satacan neyse o senin bileceğin is ben yine diyorum o olayda senle tersiz ama dusmanlikta etmemÖyle ya da böyle rica hatır her ne sikimse sonuçta böyle oldu olay diğer olaya gelecek olursak salaklık ile alakası yok ben burada kimseyi tanımam etmem bedavaya para vermem benim düşüncem bu şekilde sen kendine yakın görürsün verirsin ama sırf bu yüzden bir insana kin tutulmaz.
neyse agzini bozma kendim icin istemedigimi sende biliyorsun o gun kimin icin istedigimde o gun ki konuda belliydi yeniden etiket atmak istemem diger konuya gelincede faiz olayı konusundaki goruslerim sabittir o yuzden o olay konusunda senle muhattap olmam olacaksam da bi evim bi arsam var suanki degeri 600bin ipotek edelim varmi 1milyon tl ? Parayi satacaksan boyle satacan neyse o senin bileceğin is ben yine diyorum o olayda senle tersiz ama dusmanlikta etmem
cocugum alinti yaptığın konuda ilk yazdigimda ben net adamim sovdugumle aramin olmadığıyla iletişime girmem dedim para konusu yoktu alinti yaptin ima ettin bende yazdim seninle o konudan baska ortak noktamız yok iletisimimiz yok onu da belirttim kafaam iyi degil ya kardes bi benden uzak dur tassagini yeyim birani ic kordonda keyfine bak tane tane yaziyoruz kafan mi iyi diyosun iyi olsa pavyonda olurdum sana lafmi anlatirdimYahu sokayım parasına hâlâ kendim için istemedim diyorsun konumuz o değil ki ben sana benden para mı istedin dedim? Kafan mı güzel nedir anlamadım parayla alakalı tek kelime etmedim sana @zencii yi falan etiketliyorsun hemen enteresan çok enteresan...
Dostm adamın işi bu neden gerildin tam Bi söylesen anlasak konuyuneyse agzini bozma kendim icin istemedigimi sende biliyorsun o gun kimin icin istedigimde o gun ki konuda belliydi yeniden etiket atmak istemem diger konuya gelincede faiz olayı konusundaki goruslerim sabittir o yuzden o olay konusunda senle muhattap olmam olacaksam da bi evim bi arsam var suanki degeri 600bin ipotek edelim varmi 1milyon tl ? Parayi satacaksan boyle satacan neyse o senin bileceğin is ben yine diyorum o olayda senle tersiz ama dusmanlikta etmem
mudur ben prensip olarak faizle para satan adama iyi gözle bakmiyorum firsatci adami dusen adama birde faizle para satan adami sevmem diger yerden bu kardesle sorunumuz var zaten ben uzak duruyorum gecenlerde parasi vardi bir kardesimiz burada cekim yapacakti 20 lirasi yoktu dedimki ona at kefili benim 1 saate atacak zenci nickli arkadas 20 yi atti bu kardes de 20 ye 40 mi alirim dedi gecmis gun hatirlamiyorum zenci atti neyse 20 yi o kiside 50 lira atti zenciye simdi bana alinti yapmış cevap verdim ki hic baska isim yok onla parami satiyor karimi satiyo ne is yaparsa yapsinDostm adamın işi bu neden gerildin tam Bi söylesen anlasak konuyu
Boş ver.mudur ben prensip olarak faizle para satan adama iyi gözle bakmiyorum firsatci adami dusen adama birde faizle para satan adami sevmem diger yerden bu kardesle sorunumuz var zaten ben uzak duruyorum gecenlerde parasi vardi bir kardesimiz burada cekim yapacakti 20 lirasi yoktu dedimki ona at kefili benim 1 saate atacak zenci nickli arkadas 20 yi atti bu kardes de 20 ye 40 mi alirim dedi gecmis gun hatirlamiyorum zenci atti neyse 20 yi o kiside 50 lira atti zenciye simdi bana alinti yapmış cevap verdim ki hic baska isim yok onla parami satiyor karimi satiyo ne is yaparsa yapsin
Para satan adama kızmıcaksın ona düşen adama kızıcaksın 20 tl bulamayan adamda yaşamasın zaten kusura bakma ben ticareti farklı algıladım oda 20 30 TL verip para satyrm diye gezmesin ak sanal ortam 20 ver 100 liralık İnternet harcarsın alıcam die ki ben kasa olarak uygun oliyim karşılıksız veirirm bu parayı içtiğim sigara parası çok tuhaf Bi durum var sizde öteki yerde de göryodum burda da devam ediomudur ben prensip olarak faizle para satan adama iyi gözle bakmiyorum firsatci adami dusen adama birde faizle para satan adami sevmem diger yerden bu kardesle sorunumuz var zaten ben uzak duruyorum gecenlerde parasi vardi bir kardesimiz burada cekim yapacakti 20 lirasi yoktu dedimki ona at kefili benim 1 saate atacak zenci nickli arkadas 20 yi atti bu kardes de 20 ye 40 mi alirim dedi gecmis gun hatirlamiyorum zenci atti neyse 20 yi o kiside 50 lira atti zenciye simdi bana alinti yapmış cevap verdim ki hic baska isim yok onla parami satiyor karimi satiyo ne is yaparsa yapsin
mudur ben kendi halimde surda 2 3 dostla sohbet icin varim onuda burnumdan getiriyorlar kac gundur gidek napak redkit gider ahmet memet gelir ne diyimPara satan adama kızmıcaksın ona düşen adama kızıcaksın 20 tl bulamayan adamda yaşamasın zaten kusura bakma ben ticareti farklı algıladım oda 20 30 TL verip para satyrm diye gezmesin ak sanal ortam 20 ver 100 liralık İnternet harcarsın alıcam die ki ben kasa olarak uygun oliyim karşılıksız veirirm bu parayı içtiğim sigara parası çok tuhaf Bi durum var sizde öteki yerde de göryodum burda da devam edio
@Admin @Rooster bu herifi banlamiyorsaniz ki konusmayi okuyun beni banlayinÇocuğunu siktirtme insan ol. Ben bir şey ima etmedim kendi kendine tribe girdin tek yazdığım, yazdığına karşılık sövdüğüm ile iletişim kurmam dedin sonra curyomuş kadircanmış dedin ee sonuç olarak yazdığını yedin. Yani tek söylemek istediğim buydu öküz altında buzağı arama.
diycegimi etijet yaptim dedim kankanoluyo gene
?noluyo gene
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!