Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet BMW HK.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pardonelimkaydı

Kayıtlı Üye
Para satan adama kızmıcaksın ona düşen adama kızıcaksın 20 tl bulamayan adamda yaşamasın zaten kusura bakma ben ticareti farklı algıladım oda 20 30 TL verip para satyrm diye gezmesin ak sanal ortam 20 ver 100 liralık İnternet harcarsın alıcam die ki ben kasa olarak uygun oliyim karşılıksız veirirm bu parayı içtiğim sigara parası çok tuhaf Bi durum var sizde öteki yerde de göryodum burda da devam edio

Miktarın ne önemi var ki 50 veririm 200 veririm sonuç olarak para satıyorum kaldı ki dediğin gibi sanal ortam max kaç verebilirim ki?

Phrisme

Kayıtlı Üye
mudur ben kendi halimde surda 2 3 dostla sohbet icin varim onuda burnumdan getiriyorlar kac gundur gidek napak redkit gider ahmet memet gelir ne diyim
Git bende gidiyim ben sen varsın diye yokki forumlar ali gider veli gelir paranın döndüğü ortam buralar herşeye gebe ben yıllardır forumculuğu bilirim geçen adama şu sahtekar dedim insanları mağdur etmiş dedim zıpladı birisi hemen tanımadığına yorum yapma diye 10 lira versem adamsın doğru der Bi vatandaş örnek BMW diye arkadaş var bugun çok gördm yazıo 50 TL adam ödemiyorum dedi napıyorsan yap dedi herkese ödemiş adam ban yemez ona ödemediğinden kavgalıyım etkinlik dışı der konu açsa herkez zıplar sınırları bilmek lazım

moses

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
madem seni banlamiyorlar burasininda diger yerden farkı yok ben diyecegimi diyeyim artik adminlerden de beklentim yavsaklar ust düzey burda bknz tombelekci metinin parasini rol parasi verilmedigi gibi birde sovuyor adama bkz kedicik her tartismada bana sovdu durun bende soveyim : lan ***** kodugumun cocugu @pardonelimkaydı izmir karsiyakada yasiyon abinin ismiyle hesap aciyon her bokunu ogrendim senin kanini sikecektim de @kadircan4747 ile curio araya girdi kitapsiz yari yasimsin sus sus bi yere kadar edebini sikiiyim senin adam ol gotun varsa yüzüme soyle seni top ederim . @moses @Vortex @muhsinovi kardesler hakkinizi helal edin daha bisey demem ban yeriz zaten simdi kufure karsi duyarli adminlerimiz. @Samurai1 dede saglicakla kal eyvallah @Rooster sana da kirginim muro
Abi ne oluyor yaa

R

Rooster

Ziyaretçi
Ben burda kimsenin isteğine göre birini banlayamam. Konuyu okudum banlamam gereken bi durum yok. Bu muhabbetler kabak tadı vermeye başladı artık lütfen uzamasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap