meto tugcenin sonu ne olacak tum turkiye buna kitlendi mkeBakmam mı vakit olursa
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
meto tugcenin sonu ne olacak tum turkiye buna kitlendi mkeBakmam mı vakit olursa
Pes bunun neresi sapıklıkVay sapikooo
Tuğçe kim la bu aralar. Esraya pek bakmıyorum bu forumlar yüzünden telefondan başımı kaldiramiyorum ki programa odaklanayimmeto tugcenin sonu ne olacak tum turkiye buna kitlendi mke
herifinden kacmis kanka baskasina vermis hamile ortalik zina dolu mke cevonun eline dusmesin bunlarTuğçe kim la bu aralar. Esraya pek bakmıyorum bu forumlar yüzünden telefondan başımı kaldiramiyorum ki programa odaklanayim
Kaltak işte. Git boşa n istediğine ver mk medeni bi ülkede yaşıyoruz. Salaklar mkherifinden kacmis kanka baskasina vermis hamile ortalik zina dolu mke cevonun eline dusmesin bunlar
kanka medeni demeyeydin iyiydi ulkede kac gazeteci silivride biliyonmu ? Zina bunlar gelmeden anayasasa suctu bunlar cikardi suc olmaktan simdi herkes *** ** dersinde kusura bakma genelde boyle konusmam ama bunu basima bela edenler basimizda musluman din kardeşlerimizKaltak işte. Git boşa n istediğine ver mk medeni bi ülkede yaşıyoruz. Salaklar mk
Güzel karı görünce....yengeye diyemde gorrrPes bunun neresi sapıklık
Sokakta kalır valla???Güzel karı görünce....yengeye diyemde gorrr
Mk işiniz gücünüz yokmu sizin la Esra kim müge kim evde ki dedikocu karıları geçtiniz ???? kalkın gidin iş arayınTuğçe kim la bu aralar. Esraya pek bakmıyorum bu forumlar yüzünden telefondan başımı kaldiramiyorum ki programa odaklanayim
Para para paraSokakta kalır valla???
ali baba sabahke isten cikmisimke 24 saatten sonra 48 saatke tatilke napakke bos islerle ugrsiyoruzkeMk işiniz gücünüz yokmu sizin la Esra kim müge kim evde ki dedikocu karıları geçtiniz ???? kalkın gidin iş arayın
Adam gibi konuş yoksa mikecem. KE???ali baba sabahke isten cikmisimke 24 saatten sonra 48 saatke tatilke napakke bos islerle ugrsiyoruzke
Mk işiniz gücünüz yokmu sizin la Esra kim müge kim evde ki dedikocu karıları geçtiniz ???? kalkın gidin iş arayın
Aynen ke öyle keali baba sabahke isten cikmisimke 24 saatten sonra 48 saatke tatilke napakke bos islerle ugrsiyoruzke
De follllAynen ke öyle ke
Eşşek kadar adamsın ne bu yazılarAynen ke öyle ke
Gecte olsa öderBüyük vurgun gerçekleşti. @Cevik42 bana vurdu geçti.
Gecte olsa öder
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!