Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rolling Büyük Vurgun @Cevik42

KİNG10

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Anlamadiginiz şu. Parası kıymetli olan dagitcagim roll yapacağım vs demesin kardeş. Millet zorlami soyletiyor
adamın borcu çıktı ortaya sen 20 lira alcan diye adam niye borcunu ödemesin aga siz direk parayı sahipleniyosunuz sende bunu anlamıyosun boşversene dağıtan dağıtır?

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
@Cevik42 hani nerde kasa 7 bin hedef 12 bin insanlarla kafa bulmak hoşunuza gidiyor sanırım. Sen böyle yaptıkça diğer taraftakilere hak vermeye başlıyorum.

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
adamın borcu çıktı ortaya sen 20 lira alcan diye adam niye borcunu ödemesin aga siz direk parayı sahipleniyosunuz sende bunu anlamıyosun boşversene dağıtan dağıtır?
Ben parayi neden sahipleneyim çok şükür ihtiyacım yok. Adamın borcu çıkmadı siteye attı. Atlantis üstüne yattı. Para gidince valla gelseydi herkese dagitacaktim demeye basladi .

KİNG10

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Ben parayi neden sahipleneyim çok şükür ihtiyacım yok. Adamın borcu çıkmadı siteye attı. Atlantis üstüne yattı. Para gidince valla gelseydi herkese dagitacaktim demeye basladi .
borcu var diye siteyr attı borcu olan insanla mesajları ban attı ben herşeyi biliyorum da aga sen konuya dışardan baktıgın için böyle diyosun boşver başkasının parasını sözünü takma kafaya bu kadar be?

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
borcu var diye siteyr attı borcu olan insanla mesajları ban attı ben herşeyi biliyorum da aga sen konuya dışardan baktıgın için böyle diyosun boşver başkasının parasını sözünü takma kafaya bu kadar be?
Bosversene sen borç varsa sözde verilmesin ozaman çocuk oyuncagimi bu söz ağızdan bikere cikar

moses

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Görende yazdıklarımı nbi tarafımdan uyduruyorum zannedecek hepsi kendilerinin yazdıkları ve yapmadiklari. Ben onların yazdıklarını hatirlatiryorum
Bosver kimsenin avukatlığını yapma yapanla da muhatap olma.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap