İnan öderYa sokayım onun yapacağı işe kazanacak da atacak yarra kadar artık güvendim ettim adam borcunu ödemek yerine gidiyor bütün parayı atıyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İnan öderYa sokayım onun yapacağı işe kazanacak da atacak yarra kadar artık güvendim ettim adam borcunu ödemek yerine gidiyor bütün parayı atıyor.
İnan öder
O konuda haklısın biraz ayıp etmişYa anasını skm geç gelen paranın mesele o değil ki imkanı vardı yapmadı demek sikine takmıyor beni ne ekersen onu biçersin.
O konuda haklısın biraz ayıp etmiş
Biraz diyelim?Biraz mı?
Biraz diyelim?
Tefo burada herkes arkadaşımız. Yalnız babamda yanlış yapsa söylerim. Çevik parayı kurtarirsam yarısını burada dagitacagim deyip dağıtım yapmadiginda bir tek ben soyledindim durdum. Bir tek de Sen bana tepki göstermiştin. O zaman simdi bende sana Kendi düşen ağlamaz diyeyim.Ya anasını skm geç gelen paranın mesele o değil ki imkanı vardı yapmadı demek sikine takmıyor beni ne ekersen onu biçersin.
Tefo burada herkes arkadaşımız. Yalnız babamda yanlış yapsa söylerim. Çevik parayı kurtarirsam yarısını burada dagitacagim deyip dağıtım yapmadiginda bir tek ben soyledindim durdum. Bir tek de Sen bana tepki göstermiştin. O zaman simdi bende sana Kendi düşen ağlamaz diyeyim.
Belki Burada borcunu belki herkes eninde sonunda oder önemli olan vaktinde odemek.Ya anasını skm geç gelen paranın mesele o değil ki imkanı vardı yapmadı demek sikine takmıyor beni ne ekersen onu biçersin.
gene gittin oraya bağladın helalTefo burada herkes arkadaşımız. Yalnız babamda yanlış yapsa söylerim. Çevik parayı kurtarirsam yarısını burada dagitacagim deyip dağıtım yapmadiginda bir tek ben soyledindim durdum. Bir tek de Sen bana tepki göstermiştin. O zaman simdi bende sana Kendi düşen ağlamaz diyeyim.
Oda söz buda söz ikiside aynı. Eveleyip gevelemeyi sevmemMeto aynı şey değil anlamıyon sen daha bir şey demicem sana.
gene gittin oraya bağladın helal
Oda söz buda söz ikiside aynı. Eveleyip gevelemeyi sevmem
Yazma kendini yorma boşver kardeş.Diyorum ya anlamıyon, zaten teldeyim uzun uzun yazamıcam şimdi.
Haa yeri geldi çevik rolde yaptı dagitimda hakkını vereyim ama yapılan yanlış yakışık kalmaz.gene gittin oraya bağladın helal
adamın parası ondan çok sen yazıyon ama aga ?Ayni seyi Ben yaparsam sizde oraya bağlayın. Hep hatırlatin bana. O çevik olmasa kardeşim olsa yine aynı şeyleri yazarım. Söz veriliyor sa tutulması lazım. Bak @pardonelimkaydı aynı şey değil diyor ama bal gibi aynı şey. Kumar oynamak siteye atmak @Cevik42 in en doğal hakkı. Yalnız önce borç ödenir sözler tutulur sonra ne halt yenecekse yenir. Siteye attı diyelim kazanacaginin garantisi varmı?
Anlamadiginiz şu. Parası kıymetli olan dagitcagim roll yapacağım vs demesin kardeş. Millet zorlami soyletiyoradamın parası ondan çok sen yazıyon ama aga ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!