Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rolling Büyük Vurgun @Cevik42

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Ya anasını skm geç gelen paranın mesele o değil ki imkanı vardı yapmadı demek sikine takmıyor beni ne ekersen onu biçersin.
Tefo burada herkes arkadaşımız. Yalnız babamda yanlış yapsa söylerim. Çevik parayı kurtarirsam yarısını burada dagitacagim deyip dağıtım yapmadiginda bir tek ben soyledindim durdum. Bir tek de Sen bana tepki göstermiştin. O zaman simdi bende sana Kendi düşen ağlamaz diyeyim.

pardonelimkaydı

Kayıtlı Üye
Tefo burada herkes arkadaşımız. Yalnız babamda yanlış yapsa söylerim. Çevik parayı kurtarirsam yarısını burada dagitacagim deyip dağıtım yapmadiginda bir tek ben soyledindim durdum. Bir tek de Sen bana tepki göstermiştin. O zaman simdi bende sana Kendi düşen ağlamaz diyeyim.

Meto aynı şey değil anlamıyon sen daha bir şey demicem sana.

KİNG10

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
gene gittin oraya bağladın helal :)

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Ayni seyi Ben yaparsam sizde oraya bağlayın. Hep hatırlatin bana. O çevik olmasa kardeşim olsa yine aynı şeyleri yazarım. Söz veriliyor sa tutulması lazım. Bak @pardonelimkaydı aynı şey değil diyor ama bal gibi aynı şey. Kumar oynamak siteye atmak @Cevik42 in en doğal hakkı. Yalnız önce borç ödenir sözler tutulur sonra ne halt yenecekse yenir. Siteye attı diyelim kazanacaginin garantisi varmı?
gene gittin oraya bağladın helal :)

KİNG10

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Ayni seyi Ben yaparsam sizde oraya bağlayın. Hep hatırlatin bana. O çevik olmasa kardeşim olsa yine aynı şeyleri yazarım. Söz veriliyor sa tutulması lazım. Bak @pardonelimkaydı aynı şey değil diyor ama bal gibi aynı şey. Kumar oynamak siteye atmak @Cevik42 in en doğal hakkı. Yalnız önce borç ödenir sözler tutulur sonra ne halt yenecekse yenir. Siteye attı diyelim kazanacaginin garantisi varmı?
adamın parası ondan çok sen yazıyon ama aga ?

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap