Sessizlik neden olduğunun farkında değilmi sin? ?sessizligi bozdun he ?
Yapılan muhabbetlere bak artık senide sıkmıyormu ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sessizlik neden olduğunun farkında değilmi sin? ?sessizligi bozdun he ?
aynen kanka haklısınSessizlik neden olduğunun farkında değilmi sin? ?
Yapılan muhabbetlere bak artık senide sıkmıyormu ?
Bosver metin dayı kendi içinde yaşa açıklama yapmana gerek yok anladın ? belkide korkuları yarın bir gün dağıtım yaparsa kötü olmayalım içindir.
yanlış konuşuyosun dağıtıma muhtaçmıyım sence? )Bosver metin dayı kendi içinde yaşa açıklama yapmana gerek yok anladın ? belkide korkuları yarın bir gün dağıtım yaparsa kötü olmayalım içindir.
avukatlık değil , burda bazı insanların yapamadıgı dostlugu yapmaya çalışıyorum zenginin malı zühürtün çenesi işte
Lan sus sana demiyorum ??yanlış konuşuyosun dağıtıma muhtaçmıyım sence? )
geçmiş olsun diycek bişey yok uyarmaya çalıştım seni ama siklemedin kankatelefonumu sattım kurtarayım borçlarımı ödeyim dedim. 33-14 den maçı verdi. sülalesini siktimin çocukları ben nereye gideyimm şimdi
Ahh kumar ah geçmiş olsun eminim simdi başka bisey satıp telefonu kurtarmaya çalışacaksın tecrübe edindiğim için biliyorum.telefonumu sattım kurtarayım borçlarımı ödeyim dedim. 33-14 den maçı verdi. sülalesini siktimin çocukları ben nereye gideyimm şimdi
33-14 den nasıl verdi ***telefonumu sattım kurtarayım borçlarımı ödeyim dedim. 33-14 den maçı verdi. sülalesini siktimin çocukları ben nereye gideyimm şimdi
telefonumu sattım kurtarayım borçlarımı ödeyim dedim. 33-14 den maçı verdi. sülalesini siktimin çocukları ben nereye gideyimm şimdi
takipteyim kankaaGvardeets Kovrov
26’
0 - 1
1. Yarı
Rostov Velikiy
@kadircan4747 @pardonelimkaydı @Vortex bu maçı ilk yarı 2 getirin
dk 30 ev acayip favori ama depte boş değil böyle bitsinn son 14-15 dkGvardeets Kovrov
26’
0 - 1
1. Yarı
Rostov Velikiy
Gvardeets Kovrov
26’
0 - 1
1. Yarı
Rostov Velikiy
uzay ligimi bu ligGvardeets Kovrov
26’
0 - 1
1. Yarı
Rostov Velikiy
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!