Sen listeden silindin dün bida katilamazsinBos yapma kaybol?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sen listeden silindin dün bida katilamazsinBos yapma kaybol?
Vay ** ciddiysen katilmam cevo da konu ne ?Sen listeden silindin dün bida katilamazsin
Yanlışın olmasın sen hep alacaklı taraf olurdunBorcum var ona
Hocam ben dün yorgunluktan uyudum. Betmarket öderse hesapta miSen listeden silindin dün bida katilamazsin
Cidden borcum varYanlışın olmasın sen hep alacaklı taraf olurdun
Ben duruyormuyumSen listeden silindin dün bida katilamazsin
Valla Atcam gelsinHocam ben dün yorgunluktan uyudum. Betmarket öderse hesapta mi
Kral alfa be. ??Valla Atcam gelsin
Hahaha anladim seni birileri mimlemiş sahislari biliyorum neyse yanlisimiz olmadi diye boyle zamaninda ?Konuyu sen iyi biliyorsun. 3-4 kişiden uyarı aldım
Bi bana atacam demedin kulustur e biner ben giderValla Atcam gelsin
Dayidan izin çıkmasi lazım. Onay gelirse olurBi bana atacam demedin kulustur e biner ben gider
Dedikodulara kulak asma cevoSen listeden silindin dün bida katilamazsin
Sorunu bende biliom ve kesinlikle sen haklısın ?Hahaha anladim seni birileri mimlemiş sahislari biliyorum neyse yanlisimiz olmadi diye boyle zamaninda ?
Birak zamaninda liste tutup parayi kacsaydim adam dim bunlarin gozunde yapmadik diye boyle nightwish01 helal olsun adamlik yapmis ?Dedikodulara kulak asma cevo
Dayidan izin çıkmasi lazım. Onay gelirse olur
Mevzuda haklısın boşvet gerisini ?O mimleyenlerinde a. Sktim cunku ?? neyse coluk cocuk
Alıp kacmasa daha fazla kazanırdı.Birak zamaninda liste tutup parayi kacsaydim adam dim bunlarin gozunde yapmadik diye boyle nightwish01 helal olsun adamlik yapmis ?
Dayi valla bilmiyorum ama insan kendi beynini kullanamiyorsa tahtayada vursan nafileSorunu bende biliom ve kesinlikle sen haklısın ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!