Hacı sizin aranızda beni bulaştırmaDayınin elinden gelse beni 1 kaşık suda bogacak su yok diyip duruyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hacı sizin aranızda beni bulaştırmaDayınin elinden gelse beni 1 kaşık suda bogacak su yok diyip duruyor
Dün ki dağıtımda da bana birisi hepsini bas ikiye katla demişti o muydu yoksa ???Birak zamaninda liste tutup parayi kacsaydim adam dim bunlarin gozunde yapmadik diye boyle nightwish01 helal olsun adamlik yapmis ?
Cevo dodo yüzde yüz haklı sana bunu diim sadece ?Alıp kacmasa daha fazla kazanırdı.
Orasini bilmem ben rollerede eskisi gibi katilan biri degilim tatildeyim diye 1 2 kere katildim isteyken foruma girmiyorum rahat ol ?Alıp kacmasa daha fazla kazanırdı.
Bak bak bak @Cevik42 at gitsin deseneHacı sizin aranızda beni bulaştırma
Ben rahatım sen ayık olOrasini bilmem ben rollerede eskisi gibi katilan biri degilim tatildeyim diye 1 2 kere katildim isteyken foruma girmiyorum rahat ol ?
Vo yla adi baslayan sahis demi tanirim kendisini onun bunun anasina sover telegramdan sonra hicbisey olmamis gibi davranir 18 yasindaki veled para icin kendini diktirir neyse ?Dün ki dağıtımda da bana birisi hepsini bas ikiye katla demişti o muydu yoksa ???
Tamam vo ile başlıyordu ama @Vortex değil ????Vo yla adi baslayan sahis demi tanirim kendisini onun bunun anasina sover telegramdan sonra hicbisey olmamis gibi davranir 18 yasindaki veled para icin kendini diktirir neyse ?
O kadar uzun boylu değilVo yla adi baslayan sahis demi tanirim kendisini onun bunun anasina sover telegramdan sonra hicbisey olmamis gibi davranir 18 yasindaki veled para icin kendini diktirir neyse ?
Atnannnnn ???
tamam çevo sana bişey demiyorum ben hakkimda konusan o. Cocuklara konuyorum ben senden allah razi olsun parani yemistir s.e rollere katilan biri degilim kendi rolumu acarim senin canin sikilmasin ??Ben rahatım sen ayık ol
Hehehehe @Cevik42 yukarı bak
Biliyorum 2 kisi var birinden biri ?Tamam vo ile başlıyordu ama @Vortex değil ????
Ahahaha adnan tahtali köydeAtnannnnn ???
Ismarlam ?Çekirdek alacak para yok ki kuru kuru izlecez
Yapma yav para bulup yazlığa mı yerleşti ???Ahahaha adnan tahtali köyde
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!