Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
afiyet olsunNeyse beyler ben kahvaltiya kolay gelsin size ?
Tungaya gazoz da ismarlaMk sitesi odese tadım 5 liralık cekirdeklerden alcam da
Orda isim yazmiyor koccum isine bak ustune alinan alinir veled kelimesini kendi adina kullan.
Öğle yemeği ye artıkNeyse beyler ben kahvaltiya kolay gelsin size ?
Alper tunga öldü mü kötü dünya kaldı mı felek öcün aldı mıTungaya gazoz da ismarla
Yalvardığın günleri unutma hadi kaybolOrda isim yazmiyor koccum isine bak ustune alinan alinir veled kelimesini kendi adina kullan.
Hahahaha su senin gecmisini buraya dokerim adminlere salladigin seyleri adam ol az aglatmiyim.Yalvardığın günleri unutma hadi kaybol
Öldü öldü kaldı kaldı Aldı aldıAlper tunga öldü mü kötü dünya kaldı mı felek öcün aldı mı
Neyse zaten goren gordu isine bak. Bulasma oyun parki burasi degil oteyeHahahaha su senin gecmisini buraya dokerim adminlere salladigin seyleri adam ol az aglatmiyim.
Atmazsan adam değilsin abisiHahahaha su senin gecmisini buraya dokerim adminlere salladigin seyleri adam ol az aglatmiyim.
Abisi goren gordu merak etme zamaninda az delikanli adam ol klavyeden yazma burda Simdi isine bak bida alinti yapma delikanliAtmazsan adam değilsin abisi
Payfixin ayarlarıyla oynadın ???MK payfixinin yine adeti tuttu heralde. 1 buçuk saattir bakiyeye geçmedi para
sende arkadaşın gibi fisseksin konuşursunuz icraat yok kaybolAbisi goren gordu merak etme zamaninda az delikanli adam ol klavyeden yazma burda Simdi isine bak bida alinti yapma delikanli
Forum Amirinden izin çıktıDayidan izin çıkmasi lazım. Onay gelirse olur
Icrat yapcam seyleri kucuk insanlara saklamiyorum az buyu gorusuruz hadi sen biraz konus sana cevap yok ozelde millete havla hadi.sende arkadaşın gibi fisseksin konuşursunuz icraat yok kaybol
anca laftadasınız kim havlıyo miyavlıyo belli kaybol cocukIcrat yapcam seyleri kucuk insanlara saklamiyorum az buyu gorusuruz hadi sen biraz konus sana cevap yok ozelde millete havla hadi.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!