Kazanan arkadaşlara tebrikler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kazanan arkadaşlara tebrikler
AĞA AĞA BU ADAM SIZMAAA+Olaya biz el koyduk, siz gerekli tutanağı yollayın savcılığa çiftlik arandı, herhangi bir delile rastlanmadı tamam mı babayiğit.
+savcının bizzat emri var
-ee biz boşuna mı burdayız babayiğit
mitoya gittiğini anlamadımmı sibopAĞA AĞA BU ADAM SIZMAAA
Sus yaArkadaşlar kimseye gelin etkinliklere zorla katılın demiyoruz. Çekiliş sonunda bu tarz yorumlar yapmaktan vazgeçin lütfen.
Mitoya gittigini anlamadim mi sibop.AĞA AĞA BU ADAM SIZMAAA
kırıcı olmak yerine daha adilane bi sistem oturtulabilir başka forumlarda günde bir ödül kazananı listeye almıyorlar herkes nasiplensin diye sen şimdi o foruma git o zaman dersin.Arkadaşlar kimseye gelin etkinliklere zorla katılın demiyoruz. Çekiliş sonunda bu tarz yorumlar yapmaktan vazgeçin lütfen.
Liste işinden iyi siyrildik demi ?Hocam ikisi birbirinden bağımsız roll'ler. Ben de ilkinde es geçtim ama ilkinde kazananlara sen gelme diyemezsin. İnsan kaybetmiş olur forum.
Mitoya gittigini anlamadim mi sibop.
Liste işinden iyi siyrildik demi ?
kırıcı olmak yerine daha adilane bi sistem oturtulabilir başka forumlarda günde bir ödül kazananı listeye almıyorlar herkes nasiplensin diye sen şimdi o foruma git o zaman dersin.
öyle yapalım bizde
Ben kimseye bir yere git demem dostum kimse lütfen burda kal da demem. Kendiniz bilirsiniz..kırıcı olmak yerine daha adilane bi sistem oturtulabilir başka forumlarda günde bir ödül kazananı listeye almıyorlar herkes nasiplensin diye sen şimdi o foruma git o zaman dersin.
öyle yapalım bizde
YAV *** 2 kere ödül alsan sesın çıkmazdı lan boş yapma duygu somusurusu yapma 2 kere alsan bı kere aldım yrter dıcek mıydın kerkenez ?kırıcı olmak yerine daha adilane bi sistem oturtulabilir başka forumlarda günde bir ödül kazananı listeye almıyorlar herkes nasiplensin diye sen şimdi o foruma git o zaman dersin.
öyle yapalım bizde
Yapariz babayigitDağıtımı kim yapar aranizda
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!