KimeSaplaaa 10.9
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
KimeSaplaaa 10.9
İLETTİM@tonya55 , @EL MATADOR @ownhead @Boyka01 @palantis38 @fthclk1998 @mutu55 @Sedomuokim @Dougles @serhat131313 @ADANAM54 @Jeastek77 @eray53 @Eror @Burak16
PAYFİX ATMAYAN VARSA ATSIN DAĞITIMA BAŞLIYORUM
seni buraya getiren yeteneğin burda tutan ise karakterindir.İyi geceler dost uzulme bugün çıkmadı yarin cikar inşallah roll bitmez burda
Ne alakARTIK DEVLETTE YOK MİLLETTE
Suyun bulandığı yerden geliyoruz. Suyun gözesinden bir avuç içip gideceğiz ağam.Boş boş konuşma lan aşiretten kaçandan türkücü olur mafya olmaz
Nasıl yaniAman kanka dikkat 2ci nigt olayı yaşanmasın müsaitse @moses e ver
Atıldı@tonya55 , @EL MATADOR @ownhead @Boyka01 @palantis38 @fthclk1998 @mutu55 @Sedomuokim @Dougles @serhat131313 @ADANAM54 @Jeastek77 @eray53 @Eror @Burak16
ilettim@tonya55 , @EL MATADOR @ownhead @Boyka01 @palantis38 @fthclk1998 @mutu55 @Sedomuokim @Dougles @serhat131313 @ADANAM54 @Jeastek77 @eray53 @Eror @Burak16
Beni paketleyip sorguya alıyor halo yu paketleyip içerden alıyorlar kim lan bunlar kim lan bu polat alemdarBoş boş konuşma lan aşiretten kaçandan türkücü olur mafya olmaz
Pala dayı sölüyo ben değilNe alak
@Rooster a atPayfix kime
Cevoya yazdığını bilmiyor muyum lan sibopBıdı bıdı yapma kral kalıbının adamı ol işini yap
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!