Helal saasenin mikin sagolsun gulum?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Helal saasenin mikin sagolsun gulum?
Kazanan Talihliler @Ross1000 @erkan154 @erman36 @FAUDA (KAOS) @KUZGUN @sensiz46 @BMW @eydolu4731Özelde msj yok konuyu kapatalım kim kazandı uzadkca boka gidio
papara kime atcaz kanka simdi
Baapapara kime atcaz kanka simdi
maç sonuna kadar beğenenleri aldık sen demedin mi kardeşim herşey sende diyeBen dm atıcam kazananlara sanada Bi daha liste vermem @Vortex
senle hic hukukum yok o cumleyi neden kullandin merak ettim@Vortex naptın?
Gelmiş misenle hic hukukum yok o cumleyi neden kullandin merak ettim
Konuyu açıyorum oraya yazalım ?@Rooster kitle ödül alan sana yazsn
evetGelmiş mi
Herşey sende de Bi dünya adam dışarıda kalmış çıkardığın listeye bak kazananlara bak gözünü seviyim yapmayın bunumaç sonuna kadar beğenenleri aldık sen demedin mi kardeşim herşey sende diye
kardeşim nasip kısmet bu işler herkes başta yazdıgın kuralı yazdı bende ona göre hareket ettimHerşey sende de Bi dünya adam dışarıda kalmış çıkardığın listeye bak kazananlara bak gözünü seviyim yapmayın bunu
0.10 kuruşuna cokerim ozaman ???
papara yolki0.10 kuruşuna cokerim ozaman ???
Nasip kısmet öyle olmaz sana liste veriyorsak güvenip sende adaletini yapıcan kusura bakma hiçkardeşim nasip kısmet bu işler herkes başta yazdıgın kuralı yazdı bende ona göre hareket ettim
Kanka anlamadigim bi ara biraz bekleyin takip edenleri aliyorum yazdin sonra karar değiştirdin beğenenleri aliyorum dedin. Niye böyle oldu?maç sonuna kadar beğenenleri aldık sen demedin mi kardeşim herşey sende diye
Ozaman bı kupon salla listeci beni yapta para garanti olsun ?????????????papara yolki
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!