kusurluk bişey yokta dostum sende net konuşucaksın bende ona göre yapıcamNasip kısmet öyle olmaz sana liste veriyorsak güvenip sende adaletini yapıcan kusura bakma hiç
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
kusurluk bişey yokta dostum sende net konuşucaksın bende ona göre yapıcamNasip kısmet öyle olmaz sana liste veriyorsak güvenip sende adaletini yapıcan kusura bakma hiç
yatacamOzaman bı kupon salla listeci beni yapta para garanti olsun ?????????????
Zoru seviyor bellikiKanka anlamadigim bi ara biraz bekleyin takip edenleri aliyorum yazdin sonra karar değiştirdin beğenenleri aliyorum dedin. Niye böyle oldu?
herkes sana saldıracak şimdi suç sende değil etkinlik sahibi bilgi vermedi en son takipleyenlerden al diye ben böyle anladım dogrumudurkardeşim nasip kısmet bu işler herkes başta yazdıgın kuralı yazdı bende ona göre hareket ettim
Anlamadim ben de vallaZoru seviyor belliki
Yaşlandın tabi erken uyumak lazımyatacam
@pardonelimkaydı faiz gönderildi
kimse net konuşmadıki kanka suç bende kesin 3-5 20 liracı ortalıgı karıştırdı işteherkes sana saldıracak şimdi suç sende değil etkinlik sahibi bilgi vermedi takipleyenlerden al diye ben böyle anladım dogrumudur
90+5 te gelen adama ödül çıkmış bu kısmet değil iyi niyet süistimaliKanka anlamadigim bi ara biraz bekleyin takip edenleri aliyorum yazdin sonra karar değiştirdin beğenenleri aliyorum dedin. Niye böyle oldu?
Abey 42 sayfa takip eden kimseye cikmamis dusunGünah keçisi vortex oldu
EnteresanAbey 42 sayfa takip eden kimseye cikmamis dusun
Malesef o açıdan takip eden insanlar haklı doğal olarak hocam90+5 te gelen adama ödül çıkmış bu kısmet değil iyi niyet süistimali
Bundan sonraki etkinliklerin de takibi sart yaparsin boyle sıkıntılar yasamazsin reis90+5 te gelen adama ödül çıkmış bu kısmet değil iyi niyet süistimali
adam sana her sey sende dediyse neyi uzatio onu anlamadim yetki sende ne istersen yaparsin?kimse net konuşmadıki kanka suç bende kesin 3-5 20 liracı ortalıgı karıştırdı işte
Doğru değil kardeş adama burası sende diyorum çıkan adamlar tayfası biz güvenip iş yapamckmıyızherkes sana saldıracak şimdi suç sende değil etkinlik sahibi bilgi vermedi en son takipleyenlerden al diye ben böyle anladım dogrumudur
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!