adamın tayfasını? kardeşim sen iyimisinDoğru değil kardeş adama burası sende diyorum çıkan adamlar tayfası biz güvenip iş yapamckmıyız
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
adamın tayfasını? kardeşim sen iyimisinDoğru değil kardeş adama burası sende diyorum çıkan adamlar tayfası biz güvenip iş yapamckmıyız
Uza lan sen çık konumdan valla batıosun yaadam sana her sey sende dediyse neyi uzatio onu anlamadim yetki sende ne istersen yaparsin?
@Vortex yapmaz ole seyDoğru değil kardeş adama burası sende diyorum çıkan adamlar tayfası biz güvenip iş yapamckmıyız
Ya kanka takip edenlerden alicam dedin ama sen de ha dedim Vortex işini bilir ama sonradan begeni yapanlar dedin karar degistirdinkimse net konuşmadıki kanka suç bende kesin 3-5 20 liracı ortalıgı karıştırdı işte
duSist dayiya laf yuk
Ahahahah abi gir araya kurtar dayiyi?Sist dayiya laf yuk
Kalkan yerlerini delerim senin uza****** kimsin lan ***** ne konusu kimin konusundasin iyi bak denyo 3 kurus aldin gotun mu kalkti ******
Dayi sakin dayi****** kimsin lan ***** ne konusu kimin konusundasin iyi bak denyo 3 kurus aldin gotun mu kalkti ******
öyle bisey yapacak bi adam olsa o listede beni 5 kere çıkarırdı kardesim?? madem öylede güvenmediğin adama nie liste emanet ediyon buda farklı birşey ayrıca dediğin büyük bir itham oldu neyse kazancın için tebrikler bundan sonra daha dikkatli davran bence uyarılarında baştaki konuyu düzenleyerek yap güncellemeleri sıkıntı yaşamaDoğru değil kardeş adama burası sende diyorum çıkan adamlar tayfası biz güvenip iş yapamckmıyız
simtir pezebenkKalkan yerlerini delerim senin uza
kardeşim son düdükte katılım biter yazmışsın adamın kısmeti neyi bu kadar uzatıyosuntanımam etmem adamı@Vortex bak çıkanlara adamlar yazıo bana 90+5 te gelen adama çıkartıyorsun hakmı?
O çıkartsa ona mi cikarir reis olan olmus kuponum tutmuş alan almis uzatmayin kalp de kırmayın gece gece ver adamlarin odullerini gitsinler@Vortex bak çıkanlara adamlar yazıo bana 90+5 te gelen adama çıkartıyorsun hakmı?
gote bak adam oldu yapragimDayi sakin dayi
**** zorla catioGENE KAOS CIKTI ** YETER LAN
haci 3 kurus kszandi ya dotu kalkti adam sanio kendiniBence @Vortex tenezzül etmez bu işlere
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!