Deme bise bekle amacimiz kazanc elde etmek ?Kazanc elde etmeden devam et mi dicez ki ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Deme bise bekle amacimiz kazanc elde etmek ?Kazanc elde etmeden devam et mi dicez ki ?
Kazanc gelsin de o hallolur ya bi sekildeAz cok biliyom donusturme felan isleri varda yine ufaktan bi el atarsin?
yok yok açılmamıs beklemeye devam sizeKazanc elde etmeden devam et mi dicez ki ?
Ellemedim biseye ya zaten muhsin sana öyle sormus ya sen oyle yaptin sandimDeme bise bekle amacimiz kazanc elde etmek ?
Ben 24 saattir bekliyom hemen gelmiyo bugğn boşuna bakmayınNeyse abi ara ara bakariz hemen gelmez bu belli
Geldigi zaman hemen cekiliyo dmi quizi yaptktan snraBen 24 saattir bekliyom hemen gelmiyo bugğn boşuna bakmayın
EvetGeldigi zaman hemen cekiliyo dmi quizi yaptktan snra
Çekili nasıl yapacağız kardeşsöz vermiyim ama yardımcı olurum hepinize
Anlatırım ama cooook uzun sürebilir ????Çekili nasıl yapacağız kardeş
Bana hala bekleme listesindesiniz diyor *** picleriAnlatırım ama cooook uzun sürebilir ????
Anlatırım ama cooook uzun sürebili
Anlatırım ama cooook uzun sürebilir ????
Evet destan kadar uzun bu işleri yapmadıysan ?? sen hepsini xlm(stellar) a dönüştürdunmuDestan yazmayacaksın demi ?
Parıbudan xlm para yatır kısmına gir kendi adresini ve altında ki memo kodunu unutma kopyala onları coinbaseden para gönder kısmına gerekli bilgileri yapıştır kanka
Bu ekranParıbudan xlm para yatır kısmına gir kendi adresini ve altında ki memo kodunu unutma kopyala onları coinbaseden para gönder kısmına gerekli bilgileri yapıştır kanka
DeneyeyimParıbudan xlm para yatır kısmına gir kendi adresini ve altında ki memo kodunu unutma kopyala onları coinbaseden para gönder kısmına gerekli bilgileri yapıştır kanka
Ekran tamam buldum da orda kaldım ?Bu ekran
Kanka kolay ya o iki kodu yapıştırıp cekcen 1dkda geçer hesabinaDeneyeyim
Ekran tamam buldum da orda kaldım ?
Coin base ye yapistiriyorumKanka kolay ya o iki kodu yapıştırıp cekcen 1dkda geçer hesabina
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!