Eireann0909
Kayıtlı Üye
Beyler merhaba morpher borsasinda 155 dolarim var cekim icin yatdimci olacak varmi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Olalım at mesajBeyler merhaba morpher borsasinda 155 dolarim var cekim icin yatdimci olacak varmi
bakarızBeyler merhaba morpher borsasinda 155 dolarim var cekim icin yatdimci olacak varmi
Bakariz derken hocambakarız
hocam morpher borsasında hangi coin olarak var ve neden çekemiyosun parayı sorun nedir detaylı yazarmısın özelden veya burdanBakariz derken hocam
Yatirim istiyor cins bir borsa airdrop ödülü idi bu birikince 155 dolar oldu cekim icin binance den coinbase e ltc attim oda geçmedi halahocam morpher borsasında hangi coin olarak var ve neden çekemiyosun parayı sorun nedir detaylı yazarmısın özelden veya burdan
direk binance den atsaydın morphera niye uğraştınki oyleYatirim istiyor cins bir borsa airdrop ödülü idi bu birikince 155 dolar oldu cekim icin binance den coinbase e ltc attim oda geçmedi hala
Kabul etmiyor sıkıntı o eth gas fee cok yuksek mecbur coinbase dendirek binance den atsaydın morphera niye uğraştınki oyle
anladım hacı yap bakalım yatırımı çektirecekmiKabul etmiyor sıkıntı o eth gas fee cok yuksek mecbur coinbase den
Işte güvenilir mi onu bilmiyorum yatirip ceken var mi hiçanladım hacı yap bakalım yatırımı çektirecekmi
hic duymadım youtube dan arastırman lazımIşte güvenilir mi onu bilmiyorum yatirip ceken var mi hiç
Ilk airdropta herkes cekti direk 100 tl vs ben coin aldim tuttumhic duymadım youtube dan arastırman lazım
bende burda tıkandim 24 saat sonra duzeliyomuymusYine dogrulama istyo
Yok istemiyo
bende burda tıkandim 24 saat sonra duzeliyomuymus
oo isimiz zorBekleme listesindesin yazısı çıkıyorsa beklemelisin. 10 gündür bekleyenler var.
geldim abi
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!