Bu 20 de 900 yaparsindene şansını forum çünkü
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu 20 de 900 yaparsindene şansını forum çünkü
ANKA20FBWON
Şimdi at knka 100 e 180Sen nereye kayboldun ben geçen atacaktım ama intihar ettin sandım mk.
Şimdi at knka 100 e 180
1 saat içinde lazım knkKadınlarda hepsi bekliyorum bende gelirse atarım.
1 saat içinde lazım knk
Ayıp edion vallaZor yeni başladı maçlar.
PERAAAAAAAAAAAAAAAAAcil paraaa
Ayıp edion valla
Valla tuhaf kardesim cok gecmis olsun. Ben hiç aşı olmadim halen bilmiyorum, düşünmüyorum da ama ne olacak bilmiyorum gercekten.. Arkadaslar falan oldu ama ne bileyimAşı oldum 3 gün sonra covid oldum ne saçma demi kanka
Senin 24 hala payfixtemi?Valla tuhaf kardesim cok gecmis olsun. Ben hiç aşı olmadim halen bilmiyorum, düşünmüyorum da ama ne olacak bilmiyorum gercekten.. Arkadaslar falan oldu ama ne bileyim
ol abi en kısa zamanda. serkanın yerinde olmak istemezsin aşıyı erken olmus zaten vücut hemen bagısıklık kazanmıyor en az 10 gün geçmesi gerekiyormus aşı antikor üretseydi belkide çok hafif atlatacaktı veya farketmicekti bileValla tuhaf kardesim cok gecmis olsun. Ben hiç aşı olmadim halen bilmiyorum, düşünmüyorum da ama ne olacak bilmiyorum gercekten.. Arkadaslar falan oldu ama ne bileyim
Bilmiyorum kanka ya aşı olmayın daha iyi mkValla tuhaf kardesim cok gecmis olsun. Ben hiç aşı olmadim halen bilmiyorum, düşünmüyorum da ama ne olacak bilmiyorum gercekten.. Arkadaslar falan oldu ama ne bileyim
oha o para duruyormu hala payfixteSenin 24 hala payfixtemi?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!