Bilmiom sordum sadeceoha o para duruyormu hala payfixte
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bilmiom sordum sadeceoha o para duruyormu hala payfixte
Bu konuda haklısınkanka aşıyı erken olsaydım belkı boyle olmazdı bılmıyom herkes bile diyorol abi en kısa zamanda. serkanın yerinde olmak istemezsin aşıyı erken olmus zaten vücut hemen bagısıklık kazanmıyor en az 10 gün geçmesi gerekiyormus aşı antikor üretseydi belkide çok hafif atlatacaktı veya farketmicekti bile
Valla duruyor hala dayi imkan bulamadim ki hala :s hay bunlarin 25 tl kuralina sokayim afedersinSenin 24 hala payfixtemi?
Dun eydolu yollamadimiValla duruyor hala dayi imkan bulamadim ki hala :s hay bunlarin 25 tl kuralina sokayim afedersin
Valla bugun 3 mu 4 gun mu ne oldu usta duruyor hala durumlar sıkıntı valla ne yapayim birinde olsa ortak kupon yapsak dedim gecen kimse cikmadioha o para duruyormu hala payfixte
Yok usta zatem belki demisti o bugun yollarim demisti ama yalan oldukDun eydolu yollamadimi
Ben sana diger forumda 2 sefer yardim ettim hatirlarsan ama 3 olmazzzzValla bugun 3 mu 4 gun mu ne oldu usta duruyor hala durumlar sıkıntı valla ne yapayim birinde olsa ortak kupon yapsak dedim gecen kimse cikmadi
Bem guvenemiyorum bro ya ne olaylar gördüm aşı olduktan sonra olan.. Ama nereye kadar olmam bilmiyorum bakalimBu konuda haklısınkanka aşıyı erken olsaydım belkı boyle olmazdı bılmıyom herkes bile diyor
Aaa ben hic girmedim ki bi bakayimBen sana diger forumda 2 sefer yardim ettim hatirlarsan ama 3 olmazzzz
Yeni degil 6 ay oluo en az?Aaa ben hic girmedim ki bi bakayim
Unutmussun bile?Aaa ben hic girmedim ki bi bakayim
Alemsin dayi ya ben de bakiyorum mesaj yokYeni degil 6 ay oluo en az?
1 olur 2 olur ama 3 olmazzzAlemsin dayi ya ben de bakiyorum mesaj yok
Ne olacak bu 24 lira yahuUnutmussun bile?
Sen dusun??Ne olacak bu 24 lira yahu
Allah'ın dediği olur dayı ??? beklicem mecburSen dusun??
Payfix salSen dusun??
HemenPayfix sal
dayıya demekki yanlış yapmışki işini görmüyor dayı haklıdır1 olur 2 olur ama 3 olmazzz
Mesela yani
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!