Söv söv rahatlarsın ben de sana sövüyodum @kadircan4747
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hayatta kufur etmem sanaSöv söv rahatlarsın ben de sana sövüyodum @kadircan4747
Ben ettim ayıp ettin dönmedin bana üstüne sakamızı ciddiye aldın çok kızdımHayatta kufur etmem sana
Ne dion lennnBen ettim ayıp ettin dönmedin bana üstüne sakamızı ciddiye aldın çok kızdım
Ne zaman laBen ettim ayıp ettin dönmedin bana üstüne sakamızı ciddiye aldın çok kızdım
Ben mi?Payfix sal
Ahahahahha komik dayıBen sana diger forumda 2 sefer yardim ettim hatirlarsan ama 3 olmazzzz
Bu arada bana 1 defa yardimci olmuştu dayı 2 değilAhahahahha komik dayı
Ben yanlış yapmadım bi 50 atarmi acabadayıya demekki yanlış yapmışki işini görmüyor dayı haklıdır
Dm de 1 hafta oluyo yoktun geldin gene cevap vermedin ben de çıktım dm den sonra gustavo konu da espiri yaptık sen ciddi alıp laf soktunNe zaman la
Dayı'nın lafına güldüm yardımına değil o aranızdaBu arada bana 1 defa yardimci olmuştu dayı 2 değil
Sana mi laf soktum sen manyakmisinDm de 1 hafta oluyo yoktun geldin gene cevap vermedin ben de çıktım dm den sonra gustavo konu da espiri yaptık sen ciddi alıp laf soktun
Rexar gold üyeyle konuşuyorsun dikkat etDm de 1 hafta oluyo yoktun geldin gene cevap vermedin ben de çıktı m dm den sonra gustavo konu da espiri yaptık sen ciddi alıp laf soktun
Len senin yerin baska bilion dimiDm de 1 hafta oluyo yoktun geldin gene cevap vermedin ben de çıktım dm den sonra gustavo konu da espiri yaptık sen ciddi alıp laf soktun
EvettSana mi laf soktum sen manyakmisin
Benim o dm ye dönecektin emmi maho ile ilgiliydi dönmedinLen senin yerin baska bilion dimi
Murooooo senin yerin bambaska biliyosun ama gene sanurim bana gaz verion?
Len senin yerin baska bilion dimi
Elmas olsa ne fark ederRexar gold üyeyle konuşuyorsun dikkat et
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!