Hosgeldin kardeşim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hosgeldin kardeşim
saygilarBuraya gelmeme sebep olan şebeke Redo Çevo Dayı ve Rooster in..
La yokmu bonys pic edemHoşgeldin kral gbt sorgulaması yaptır adminlere yoksa ban yersin 3 gün vaktin var tc+ikametgah
Yok dayı malisifLa yokmu bonys pic edem
Sikem piayi sana bise olmasinpia bugunde vercek mi freee haberiniz var mi sayin meslektaslarim
Sabahküni 400 yapmmıştın ne oldiLa yokmu bonys pic edem
Salak gibi 300 atacagima 3bin attim p.tesiye kadar **** tuttuk **Yok dayı malisif
5 dklik etmiştir onu abiSabahküni 400 yapmmıştın ne oldi
Dayı 3bin liraya adam sikiyorlar o nasıl bir paraSalak gibi 300 atacagima 3bin attim p.tesiye kadar **** tuttuk **
Surmedi5 dklik etmiştir onu abi
Yaw cocuga bayram harciligi 300 atacagina bi 0 fazla attim annesi parayi geri gondermdiDayı 3bin liraya adam sikiyorlar o nasıl bir para
Hayırlı evlat yengede çökmüş paraya ??Yaw cocuga bayram harciligi 300 atacagina bi 0 fazla attim annesi parayi geri gondermdi
Hatun la ayriyiz telefoni bile acmioHayırlı evlat yengede çökmüş paraya ??
Çevik ifşa acalim hemenGecende dagitim icin rostere 80 atacagima cevige atmisim tekrar roster 80 attim **
Acil OPTİK. KOŞŞŞŞGecende dagitim icin rostere 80 atacagima cevige atmisim tekrar roster 80 attim **
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!