Az yatamda vakit gecsinGamesnen08 denen zırto gelirse ıslık çalın
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Az yatamda vakit gecsinGamesnen08 denen zırto gelirse ıslık çalın
jonwaiii varmı dayı sendeePlastik enjeksiyon imalatim var ama esas gavatlik yapiom
fason falan basıyonmu piyasanın içindeyim haPlastik enjeksiyon imalatim var ama esas gavatlik yapiom
Yokfason falan basıyonmu piyasanın içindeyim ha
ikitellidemi yer senle tanışık çıkcaz kesin
yada bayrampaşamı
Sen ne is yapiob laikitellidemi yer senle tanışık çıkcaz kesin
Gungorenyada bayrampaşamı
Bu kral da ha bire çocuk yapıyor oğulları bitmiyor mübarekAs hoşgeldin kralın oğlu
Dayı ben çilingirim ama piyasanın içindeyim ekstra 2ci el makina alıp satıyorum kırma makinası soğutma kulesi falan bişey lazım olursa söyle ustada tanıdık cok var makinada rahat ol izmire kadar bizdeSen ne is yapiob la
Abimin ikitellide dükkanı var 2 tane 2ci el makina revizyon yapıyorGungoren
Ustan kimDayı ben çilingirim ama piyasanın içindeyim ekstra 2ci el makina alıp satıyorum kırma makinası soğutma kulesi falan bişey lazım olursa söyle ustada tanıdık cok var makinada rahat ol izmire kadar bizde
dayı ****** et sen bişey lazım olursa bu yigenini bulUstan kim
Abinin firma ismi neAbimin ikitellide dükkanı var 2 tane 2ci el makina revizyon yapıyor
Pekidayı ****** et sen bişey lazım olursa bu yigenini bul
beklediğim kufurmu geliyor yoksaUstan kim
40 yildir bu piyasadayim hadayı ****** et sen bişey lazım olursa bu yigenini bul
dayı şuan alıcak vericek meselesine kanlı bıcaklıyız firmayı bilmeme şansın yok eskiden 0 enjeksiyon üretiyorlardı battılar çok bilenen bi firma hatta sen oraya revizyon bile yaptırıyosundur çok tanıdıklar 2-3 isim söylesen onların içindedir ama kendimizi etiket etmeyelim şimdidAbinin firma ismi ne
Ustan kim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!