Bugun nesem yok kufur etmicemustanı skiyim dicek sandım bana hep sövüyorlardı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bugun nesem yok kufur etmicemustanı skiyim dicek sandım bana hep sövüyorlardı
La okuz sizin davanizdan bana nedayı şuan alıcak vericek meselesine kanlı bıcaklıyız firmayı bilmeme şansın yok eskiden 0 enjeksiyon üretiyorlardı battılar çok bilenen bi firma hatta sen oraya revizyon bile yaptırıyosundur çok tanıdıklar 2-3 isim söylesen onların içindedir ama kendimizi etiket etmeyelim şimdid
yok belki yakın çıkarsınız muhabbet geçer arada diye 40 sene diyorsan onlar daha eski piyasada dayı kesin tanışıklık vardırLa okuz sizin davanizdan bana ne
dayı senin firma ismi neLa okuz sizin davanizdan bana ne
Abicim sen beni ne sandinyok belki yakın çıkarsınız muhabbet geçer arada diye 40 sene diyorsan onlar daha eski piyasada dayı kesin tanışıklık vardır
dur bekleAbicim sen beni ne sandin
Kanli bicakliyiz isim verememdayı senin firma ismi ne
Güngören de kayınço var yaktım çıranı dayı bi sabotaj yaptıram dükkana dur senKanli bicakliyiz isim veremem
***** sagolsunGüngören de kayınço var yaktım çıranı dayı bi sabotaj yaptıram dükkana dur sen
Yirmi yıldır orda kesin tanır seni bi soram***** sagolsun
Nerede gungorende ben 42 yil olduYirmi yıldır orda kesin tanır seni bi soram
yaprağı yedik dayı da ifşa olduYirmi yıldır orda kesin tanır seni bi soram
Ne oldu layaprağı yedik dayı da ifşa oldu
Oyuna gelme dayı seni kaçırır fidye isterler forumdan burda kimseden para çıkmaz mke ???Ne oldu la
La benden kim fidye alabikir **Oyuna gelme dayı seni kaçırır fidye isterler forumdan burda kimseden para çıkmaz mke ???
10 dakija surmez 10 kamyon adam yigarim **Oyuna gelme dayı seni kaçırır fidye isterler forumdan burda kimseden para çıkmaz mke ???
???La benden kim fidye alabikir **
Sana boşuna dayı demioz????10 dakija surmez 10 kamyon adam yigarim **
Mardinli tanidigin varsa dasiler kim die sorSana boşuna dayı demioz????
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!