Anladım teşekkürlerYok reis.Genelde arkadaşlar aktif kişilerin yararlanması için limit koyabiliyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Anladım teşekkürlerYok reis.Genelde arkadaşlar aktif kişilerin yararlanması için limit koyabiliyor
Bol şans yetiştim miSabah güzel aldık ama akşam verdik gönül isterdi ki daha fazla dağıtalım elimizden bu geliyor. Sözümüzü tutalım. 5 kişi 20₺ papara.
1k mesaj. Tc onay. İlk beğenen 15 kişi arasından çekiliş
Vay bana nasıl çıktı looo bir yanlışlık olmasinTürkiyede adalet sadece sarayların ismidir
HeeBol şans yetiştim mi
Daha Çok Erken 12 de çekilişBol şans yetiştim mi
Sen bana gonder alkol icmeVay bana nasıl çıktı looo bir yanlışlık olmasin
k adını değiş ise yariyor bazi isimleri sevmiyor cekilis sitesiŞaka gibi rekor bu 9 cekilis 0
Aklının kus kadar oldugunu biliyoruz gerek yok boyle yorumlara cocugumDaha Çok Erken 12 de çekiliş
Alkol sağlığa zararlı ??Sen bana gonder alkol icme
İşkillenmeye başladimk adını değiş ise yariyor bazi isimleri sevmiyor cekilis sitesi
Bak sen Kaşınıyon yemin olsun o at hırsızı kimliğini ifşalarım burda seni uyardım kaç defa muhattap olma diye zorlama beniAklının kus kadar oldugunu biliyoruz gerek yok boyle yorumlara cocugum
Lider adam çok icmemeliAlkol sağlığa zararlı ??
Sen dalga yapiyosun biz yapinca niye benle yapmiyosun korkmaBak sen Kaşınıyon yemin olsun o at hırsızı kimliğini ifşalarım burda seni uyardım kaç defa muhattap olmadı diye zorlama beni
Sen çünkü arkadaşım değilsin bak bu adamları kaç senedir tanıyom sen daha 1 hafta olmadıSen dalga yapiyosun biz yapinca niye benle yapmiyosun korkma
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!