Admin bu seyimkaydi banla bunuBak sen Kaşınıyon yemin olsun o at hırsızı kimliğini ifşalarım burda seni uyardım kaç defa muhattap olma diye zorlama beni
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Admin bu seyimkaydi banla bunuBak sen Kaşınıyon yemin olsun o at hırsızı kimliğini ifşalarım burda seni uyardım kaç defa muhattap olma diye zorlama beni
Vallah ben yeni yeni kendime geldim halen burnuma etil alkol kokusu geliyor ??Lider adam çok icmemeli
Benim kimligimin sende ne isi var?Sen çünkü arkadaşım değilsin bak bu adamları kaç senedir tanıyom sen daha 1 hafta olmadı
O Olmadığımı herkes biliyo sen rahat Ol ama kaşınmaya alıntı yapmaya devam edersen görüceksinAdmin bu seyimkaydi banla bunu
50 tl için millete atarsan o herkesim eline geçerBenim kimligimin sende ne isi var?
Ayagimkaydi dan 27 tl aldim geri 50 tl attim ne kimliginden bahsediyon sende ne isi varSen çünkü arkadaşım değilsin bak bu adamları kaç senedir tanıyom sen daha 1 hafta olmadı
Sil kimligimi ne hakla aliyosun parasinin 2 katini attim geriO Olmadığımı herkes biliyo sen rahat Ol ama kaşınmaya alıntı yapmaya devam edersen görüceksin
Tamam Muhattap olma bende siliyim anlaşma bu kadar basit kardeşim hadi işineSil kimligimi ne hakla aliyosun parasinin 2 katini attim geri
Seni de uflemeyen bı ben kaldım heraldeEskiden bı üçkağıt ci Berkay vardı beni uuflemisdi o senmisin la yoksammm
Eger bi bok olursa yemin ederim hem payfix hesabina hemde kimlik paylasnadan dava acmiyanin ta *** hadi bakalim sen tehdit et beni boyleO Olmadığımı herkes biliyo sen rahat Ol ama kaşınmaya alıntı yapmaya devam edersen görüceksin
Çok korktum ** ?Eger bi bok olursa yemin ederim hem payfix hesabina hemde kimlik paylasnadan dava acmiyanin ta *** hadi bakalim sen tehdit et beni boyle
Vallah ben yeni yeni kendime geldim halen burnuma etil alkol kokusu geliyor ??
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!