Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kanka takip listesi 3 4 kişi zaten takibe göre olmadı@kadircan4747 @Cevik42 ben listede yokum takip edemedim milletin hakkını gasp etmiyim
20 şer gider bu listeyeAbooo çok değil mi
Nasıl derseniz sonra küfür yemek istemem ? adımız ölücüye çıkmasınKanka takip listesi 3 4 kişi zaten takibe göre olmadı
Devam Şansımız Açıldı 2 adımda çekeriz kralın oğluBaşka yere yatırıp devam mı edelim. Yoksa 120 sini şimdi dagitalim mi.
Sana 120 atiom 15 er dagitBaşka yere yatırıp devam mı edelim. Yoksa 120 sini şimdi dagitalim mi.
DevamBaşka yere yatırıp devam mı edelim. Yoksa 120 sini şimdi dagitalim mi.
Başka yere yatırıp devam mı edelim. Yoksa 120 sini şimdi dagitalim mi.
Dün kötü diye yorumlar geldiBak burda %100 var Kanka 1.50 orandan kombine olması lazım site çok hızlı ödüyor bilgin olsun bak sartlara uyarsa yatirYükleniyor…
m.betvakti121.com
Cekilis8 kişi 15 yapacaz arkadaşlar limitimiz bu kadar çekiliş mi yapalım
Kanka vallah 800. 500. 400 çekmiştim vallah 15 dakkada ödediler biz büyük para peşinde değiliz o sitede bu paraları rahat öder be. Orda çok oynarımDün kötü diye yorumlar geldi
2Başka yere yatırıp devam mı edelim. Yoksa 120 sini şimdi dagitalim mi.
Başka yere yatırıp devam mı edelim. Yoksa 120 sini şimdi dagitalim mi.
15 er dagit uğraşmaBaşka yere yatırıp devam mı edelim. Yoksa 120 sini şimdi dagitalim mi.
Para kalmamıs işte keşke cekmeseydik bir adım dhaa gidilirdiDayiya sana kaliyorsa 20 şer atabilirmisiniz
2
15 er dagit uğraşma
Attim cevo8 kişi 15 yapacaz arkadaşlar limitimiz bu kadar çekiliş mi yapalım
8 kişi 15 yapacaz arkadaşlar limitimiz bu kadar çekiliş mi yapalım
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!