Benimki derken reis çişin mi geldiBenimki geldi Kesene bereket @Boyka01
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Benimki derken reis çişin mi geldiBenimki geldi Kesene bereket @Boyka01
Suyu Geldi ?Benimki derken reis çişin mi geldi
Döl geldi döl lazimmiSuyu Geldi ?
Terbiyesiz ?Döl geldi döl lazimmi
many suyunu çektimi matador forumda göründünPara lazım paraaaaaaa
Olmayan şey nasıl suyunu çeksin daha maaş almadımmany suyunu çektimi matador forumda göründün
kaç aydır çalışıyorsun hala maaş vermedilermiOlmayan şey nasıl suyunu çeksin daha maaş almadım
maaşı alınca bana cukka sözün vardı kaç ay geçtiOlmayan şey nasıl suyunu çeksin daha maaş almadım
@kadircan4747 forumda olmayınca forum çok sessiz car car car konuşan gülen yokOlmayan şey nasıl suyunu çeksin daha maaş almadım
Bu ay almadım daha borcum cokmaaşı alınca bana cukka sözün vardı kaç ay geçti
benimde 145 bin çok kardeş. öde öde bitmiyor mk. belki daha 10 yıl öderim mk.Bu ay almadım daha borcum cok
mk lille etkinlikte 4-1 skor demişim 31 dakikada 3-0 maç 3-1 bitmişBu ay almadım daha borcum cok
3-1 deseydin benim gibi bankoydu 3-1mk lille etkinlikte 4-1 skor demişim 31 dakikada 3-0 maç 3-1 bitmiş
neresi banko şanstan gelmiş3-1 deseydin benim gibi bankoydu 3-1
30 freebet eklenir mi ama bilmem. En son 50 yatirdim kayip bonus freebet almistim. Ondan sonra yatirmadim. Bakalim eklenecek mineresi banko şanstan gelmiş
eklenir eklenir. mk 25 tl em vardı maksibete atıp 50 çekiyorum. geri 25 i atlasa atıp kaybediyorum. kalan 25 geri maksiye at geri 50 çek geri atlasta kaybet. 3 kere aynı şey oldu30 freebet eklenir mi ama bilmem. En son 50 yatirdim kayip bonus freebet almistim. Ondan sonra yatirmadim. Bakalim eklenecek mi
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!