Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kazandı @easyWonnn43 | 10 KİŞİ 40 TL

• Konuyu başlatan Rooster
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TÖMBELEKÇİ

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Önünüze gelene yüz vermeyin ** sonra ruh hastalarıyla uğraşıyoz
Ben bu *** lalesine bile attım ödül o yüzden herkes önce bi dönsün kendine baksın ben geçen birine borç verdim adam zamanında atmadı ben haksız oldum hahahahahah ulan siz varya siz inancınız para sizin :D not beleşçi rexar sana demiyorum sen ayrı bi mezarcısın

Rexar

Kayıtlı Üye
Ben bu *** lalesine bile attım ödül o yüzden herkes önce bi dönsün kendine baksın ben geçen birine borç verdim adam zamanında atmadı ben haksız oldum hahahahahah ulan siz varya siz inancınız para sizin :D not beleşçi rexar sana demiyorum sen ayrı bi mezarcısın
** sarhoş kafa etkinlik acıyonuz sonra herkese sana verdim para diyip duruyonuz açmayın senden 1 kere ödül aldım da multi hesapla açtıydın senin oldunu bile bilmiyodum o an bilsem katılanı kadir dayı siksin :D sahi senin kankan vardı noldu ona :D

TÖMBELEKÇİ

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
** sarhoş kafa etkinlik acıyonuz sonra herkese sana verdim para diyip duruyonuz açmayın senden 1 kere ödül aldım da multi hesapla açtıydın senin oldunu bile bilmiyodum o an bilsem katılanı kadir dayı siksin :D sahi senin kankan vardı noldu ona :D
Kankam buralarda bi yerdedir güven kazanmıştır çoktan sahte bi nick ile ******* adam arıyordur ayrıca benim nickim tömbelekçiydi benden ödül aldığında yalan konuşma atlantise sövmüştüm sonsuza dek ban yemiştim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap