saplaaaaaaaaÖnünüze gelene yüz vermeyin ** sonra ruh hastalarıyla uğraşıyoz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
saplaaaaaaaaÖnünüze gelene yüz vermeyin ** sonra ruh hastalarıyla uğraşıyoz
Senin iyilik terazin yanlış tartıyo dayı bi göster onu@TÖMBELEKÇİ iyidir ama icki bozuyo onu
Attım@Rexar 20 atsana acill
Ben bu *** lalesine bile attım ödül o yüzden herkes önce bi dönsün kendine baksın ben geçen birine borç verdim adam zamanında atmadı ben haksız oldum hahahahahah ulan siz varya siz inancınız para sizin not beleşçi rexar sana demiyorum sen ayrı bi mezarcısınÖnünüze gelene yüz vermeyin ** sonra ruh hastalarıyla uğraşıyoz
** sarhoş kafa etkinlik acıyonuz sonra herkese sana verdim para diyip duruyonuz açmayın senden 1 kere ödül aldım da multi hesapla açtıydın senin oldunu bile bilmiyodum o an bilsem katılanı kadir dayı siksin sahi senin kankan vardı noldu onaBen bu *** lalesine bile attım ödül o yüzden herkes önce bi dönsün kendine baksın ben geçen birine borç verdim adam zamanında atmadı ben haksız oldum hahahahahah ulan siz varya siz inancınız para sizin not beleşçi rexar sana demiyorum sen ayrı bi mezarcısın
Metin abi bu kelimeleri bana kullanıyorsun öyle mi haklısın abi artık insanlara haklısın diyeceğim
Tobe beni ne bulastirion lem?** sarhoş kafa etkinlik acıyonuz sonra herkese sana verdim para diyip duruyonuz açmayın senden 1 kere ödül aldım da multi hesapla açtıydın senin oldunu bile bilmiyodum o an bilsem katılanı kadir dayı siksin sahi senin kankan vardı noldu ona
Yokluktasın ya bu aralarTobe beni ne bulastirion lem?
Yuru zirto?Yokluktasın ya bu aralar
Watsap gelsa para varmı burda
Kankam buralarda bi yerdedir güven kazanmıştır çoktan sahte bi nick ile ******* adam arıyordur ayrıca benim nickim tömbelekçiydi benden ödül aldığında yalan konuşma atlantise sövmüştüm sonsuza dek ban yemiştim** sarhoş kafa etkinlik acıyonuz sonra herkese sana verdim para diyip duruyonuz açmayın senden 1 kere ödül aldım da multi hesapla açtıydın senin oldunu bile bilmiyodum o an bilsem katılanı kadir dayı siksin sahi senin kankan vardı noldu ona
Banada dm gel deWatsap gel
Gelmedi la ciddiyim at hadi
Len ne pok yiyosaniz yiyun beni bulastirmayinBenim olduğumu bilmiyomuş nickim bu nickimdi *** beni diyo siker misin şunu çok afedersiniz
Dayi Tek azgın seni görüyorlar sanırım ahahahhhaLen ne pok yiyosaniz yiyun beni bulastirmayin
La he he?Dayi Tek azgın seni görüyorlar sanırım ahahahhha
la meto ?Dayi Tek azgın seni görüyorlar sanırım ahahahhha
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!