Sen bana yağmurlu havada su vermezsin James@BMW papara at
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sen bana yağmurlu havada su vermezsin James@BMW papara at
Sorun cojdayı hep bi filmin içindeyiz valla
Bi dene laSen bana yağmurlu havada su vermezsin James
Bak onu doğru dedin papara at derken para at anlamnda dedim la zaten?Sen bana yağmurlu havada su vermezsin James
Bise atmadi bana??@TÖMBELEKÇİ son 1 dk
Ödülüm gelmedi?Güncel cukka listesi kadircan4747 james yedekler bmw
Hadi ordan kolpaci?Güncel cukka listesi kadircan4747 james yedekler bmw
Sen atsana bana?Bise atmadi bana??
YokkiSen atsana bana?
@TÖMBELEKÇİ bilo kardeşim yapılan iyiliği çok çabuk unutanlardan malesef. Diğer forumda gecenin bi vakti kafayı yiyecek durumdayken ona elimdeki kumar paramı işi çözülsün diye elim titremeden attigimi bilen bilir.Sözde bana büyük cukka atacakmis guleyim bari senden 1 kuruş istemiyorum sakın atayım deme. Dost kötü Günde belli olur öyle kankin atsın falanlarla kivirmaya hiç gerek yok.Bi dene la
Meto bana 100 sal persembe 300@TÖMBELEKÇİ bilo kardeşim yapılan iyiliği çok çabuk unutanlardan malesef. Diğer forumda gecenin bi vakti kafayı yiyecek durumdayken ona elimdeki kumar paramı işi çözülsün diye elim titremeden attigimi bilen bilir.Sözde bana büyük cukka atacakmis guleyim bari senden 1 kuruş istemiyorum sakın atayım deme. Dost kötü Günde belli olur öyle kankin atsın falanlarla kivirmaya hiç gerek yok.
Ben istemiyorum. Kardeş allah işini rast getirsin.Güncel cukka listesi kadircan4747 james yedekler bmw
Hiç param yok valla. Dün paparaya girsem ben biloya yine atacaktim ama demekki yanlış düşünmüşum.Meto bana 100 sal persembe 300
Metin abi bu kelimeleri bana kullanıyorsun öyle mi haklısın abi artık insanlara haklısın diyeceğim@TÖMBELEKÇİ bilo kardeşim yapılan iyiliği çok çabuk unutanlardan malesef. Diğer forumda gecenin bi vakti kafayı yiyecek durumdayken ona elimdeki kumar paramı işi çözülsün diye elim titremeden attigimi bilen bilir.Sözde bana büyük cukka atacakmis guleyim bari senden 1 kuruş istemiyorum sakın atayım deme. Dost kötü Günde belli olur öyle kankin atsın falanlarla kivirmaya hiç gerek yok.
Yaw uzatmayinMetin abi bu kelimeleri bana kullanıyorsun öyle mi haklısın abi artık insanlara haklısın diyeceğim
La bana 100 sal persembe 300Metin abi bu kelimeleri bana kullanıyorsun öyle mi haklısın abi artık insanlara haklısın diyeceğim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!