Ula hala kanka diyorsun kim benim kanka yok kankam mankamMeto hatta bundan sonra metoş dicem sana kankan atsın sana
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ula hala kanka diyorsun kim benim kanka yok kankam mankamMeto hatta bundan sonra metoş dicem sana kankan atsın sana
BingildakSenin eski nick neydi şimdi kavgalı oldugum biriysen hiç yanaşmıyım sedo medo cıkmazsın inş
Beni de sevmez payfix istedi atacak hala?Kafasi kiyak kesin halbuki beni hic sevmez??
@TÖMBELEKÇİ bıngıldagı severizBingildak
SansinaBeni de sevmez payfix istedi atacak hala?
noldu etiket atılmıyo banlandımı arkadaşSansina
Piyangodan 100 tl ?? bereket versin@TÖMBELEKÇİ bıngıldagı severiz
Bilmiomnoldu etiket atılmıyo banlandımı arkadaş
Burda yanoldu etiket atılmıyo banlandımı arkadaş
benimde bi abimm bi dayımmm var adam gibi adammm saat 20.00 sularını bekliyorum heycanlaaaBilmiom
etiket atamıyom dayı benBurda ya
@TÖMBELEKÇİ Bilo sana özelden falan yazmıyorum. Gecenki sözünü tutup atarsan atarsin.onun dışında bana 1 kuruş atmak zorunda değilsin.Meto hatta bundan sonra metoş dicem sana kankan atsın sana
Dayi tirt bugunbenimde bi abimm bi dayımmm var adam gibi adammm saat 20.00 sularını bekliyorum heycanlaaa
Dayı sözünü yemez ben onu bilirim sadeceDayi tirt bugun
Aga sinir yapmaa@TÖMBELEKÇİ Bilo sana özelden falan yazmıyorum. Gecenki sözünü tutup atarsan atarsin.onun dışında bana 1 kuruş atmak zorunda değilsin.
Gecti onlar rexardan borc istedimDayı sözünü yemez ben onu bilirim sadece
dayı hep bi filmin içindeyiz vallaGecti onlar rexardan borc istedim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!