Kendi kendini paket etti??Acil özel
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kendi kendini paket etti??Acil özel
Evet 100 TL kaldı bir ödemem daha var 500 TL daha dengete atiliyomu yoksa icraya gidecek amq cocuklariOzi maaş aldın dimi aşkımmmmm?
İcra gidemezEvet 100 TL kaldı bir ödemem daha var 500 TL daha dengete atiliyomu yoksa icraya gidecek amq cocuklari
Sıkıntı yok param olsun 500 TL istesin atarımKendi kendini paket etti??
İcra gidemez rahat olSıkıntı yok param olsun 500 TL istesin atarım
Atılmıyo , buraya sponsor sofyabet var ona atılıyor %100 freebette veriyoEvet 100 TL kaldı bir ödemem daha var 500 TL daha dengete atiliyomu yoksa icraya gidecek amq cocuklari
Çok afedersin pik gidemez öle diye diye 3 tane icra yedim ???İcra gidemez
Güncel25 verene 25 iade edilir . Payfixte 23.75 takıldı
Ozi saka bi yana benim hesaba at payfix atayım gir benim sofyabete 100 de 100 al oynaSıkıntı yok param olsun 500 TL istesin atarım
Mümkün yok gidemezÇok afedersin pik gidemez öle diye diye 3 tane icra yedim ???
Sofya beye üyeyim aynı ip sıkıntı çıkarOzi saka bi yana benim hesaba at payfix atayım gir benim sofyabete 100 de 100 al oyna
Paparaylada atılıyorOzi saka bi yana benim hesaba at payfix atayım gir benim sofyabete 100 de 100 al oyna
Gidenler nasıl gitti ozaman amq??????Mümkün yok gidemez
Sanmam 50 kişi oynadı benim hesaptan sorun olmadı??Sofya beye üyeyim aynı ip sıkıntı çıkar
Payfix imde 2 tl kalmış atilsa sana atardim25 verene 25 iade edilir . Payfixte 23.75 takıldı
Bak icra gitse bile bi pil alamaz rahat olGidenler nasıl gitti ozaman amq??????
Sahibini mi taniyon arkadaş seni çözecek dur sen ?????baron musun sen??Sanmam 50 kişi oynadı benim hesaptan sorun olmadı??
Ya ondan korkmuyomda evdekiler sıkıntı çıkartıyorBak icra gitse bile bi pil alamaz rahat ol
Valla 5 kişi oynamıştır??Sahibini mi taniyon arkadaş seni çözecek dur sen ?????baron musun sen??
Geç dalganiPayfix imde 2 tl kalmış atilsa sana atardim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!