Çekiyorum ozaman@erantgil çek kanka burdan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Çekiyorum ozaman@erantgil çek kanka burdan
çek kankaÇekiyorum ozaman
Patladı palaİrlanda 0-2 oldu oysa eger
Adamin yol parasida mi olmasin ali yuruyerek mi gitsin ??Taziye evinde takı mı takacan napacan
Vallaha mi basladi diyodun ne ara bitti mac hangi mactiPatladı pala
10 km ye kadar yurulur ben yürüyorum iş gereği ?Adamin yol parasida mi olmasin ali yuruyerek mi gitsin ??
Yol parası vs ihtiyaç olurTaziye evinde takı mı takacan napacan
Ne takısı kardeşim eve gelen giden olur yakın dostumun annesi vefat etti komikmi bu söyledigin,Taziye evinde takı mı takacan napacan
İlk yarı oynamıştımVallaha mi basladi diyodun ne ara bitti mac hangi macti
Yav biliyom şaka diyom haYol parası vs ihtiyaç olur
YapmaPatladı pala
Tuh ya valla uzuldum .baya da umutluydun .canin sagolsunİlk yarı oynamıştım
La şaka dan da anlamiyonuz Allah rahmet eylesin mekanı cennet olur insNe takısı kardeşim eve gelen giden olur yakın dostumun annesi vefat etti komikmi bu söyledigin,
Basiniz sagolsun dost .Allah geride kalanlara sabirlar versinNe takısı kardeşim eve gelen giden olur yakın dostumun annesi vefat etti komikmi bu söyledigin,
amin inşallahLa şaka dan da anlamiyonuz Allah tart eylesin mekanı cennet olur ins
Cok gec geldi ilk gol 41 de geldiTuh ya valla uzuldum .baya da umutluydun .canin sagolsun
Saat 6 gibi sonuçlanır demiştin yeme biziİlk yarı oynamıştım
Won olmuştur o kimse çökmesin diye anladin mıTuh ya valla uzuldum .baya da umutluydun .canin sagolsun
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!