Supriz adam tam mezarci bence isimize cok yarıcakyeni kişi kim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Supriz adam tam mezarci bence isimize cok yarıcakyeni kişi kim
Kanka ben neden isim verim . Listeci sensin senin bulman gerek. Sayfa 19 da ana kupon paylaşıldı . Bak kupon skoru vermeyip takip etmeyenler var . Neyse ulan @BMW sana benzedim. Her doğru her yerde söylenmez?
Patladı pala
samu kastediyotsun herhalde son kupon hariç burdaydıKanka ben neden isim verim . Listeci sensin senin bulman gerek. Sayfa 19 da ana kupon paylaşıldı . Bak kupon skoru vermeyip takip etmeyenler var . Neyse ulan @BMW sana benzedim. Her doğru her yerde söylenmez?
Baami diyin laKanka ben neden isim verim . Listeci sensin senin bulman gerek. Sayfa 19 da ana kupon paylaşıldı . Bak kupon skoru vermeyip takip etmeyenler var . Neyse ulan @BMW sana benzedim. Her doğru her yerde söylenmez?
ben mahsumum yalandan yazmak yerine listeden çıkmak istedimKanka ben neden isim verim . Listeci sensin senin bulman gerek. Sayfa 19 da ana kupon paylaşıldı . Bak kupon skoru vermeyip takip etmeyenler var . Neyse ulan @BMW sana benzedim. Her doğru her yerde söylenmez?
Tefoooo kaybolllllYalaaan.
Su 25 i katlarsam roll açacamben mahsumum yalandan yazmak yerine listeden çıkmak istedim
HikkkkkkkSu 25 i katlarsam roll açacam
Hakkın benim dedimPapara çime Atayuk
Borcunu ödeHikkkkkkk
Yük bene lazım sen ne edecen cukkayi MKEHakkın benim dedim
Papara çime Atayuk
Ne kadar lazimBorcunu öde
Eminsin dimiYük bene lazım sen ne edecen cukkayi MKE
Tehdit şantaj suçtur...Eminsin dimi
Ahanda sana çıkmışAlim iyi adamsin .senin icini biliyoz merak etme
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!