Amin bekleniyordu zaten 4 senedir kanser tedavisi görüyordu , Ömrü bu kadarmışBasiniz sagolsun dost .Allah geride kalanlara sabirlar versin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Amin bekleniyordu zaten 4 senedir kanser tedavisi görüyordu , Ömrü bu kadarmışBasiniz sagolsun dost .Allah geride kalanlara sabirlar versin
Alim iyi adamsin .senin icini biliyoz merak etmeLa şaka dan da anlamiyonuz Allah tart eylesin mekanı cennet olur ins
3 dakika oldu başlayalı demiştinCok gec geldi ilk gol 41 de geldi
Yapacağın kuponun ...Cok gec geldi ilk gol 41 de geldi
Samu moses benimOnline Çekiliş Yap
www.onlinecekilisyap.com
3 un 1 i çıktı Kesene bereketOnline Çekiliş Yap
www.onlinecekilisyap.com
abi genellikle cıkıyosun zaten cekilislerde neyine inanamıyon onu anlamadım hep aynı lafı ediyon?Vallaha ciktim .inanmasi zor ama
Hikkkkkkk MKESamu moses benim
Oyle dir dostum insan hayati kimsenin yasina gelirine bakmaz geldi mi hastaykende gelir sagken de .Mekani cennet olsun teyzenizinAmin bekleniyordu zaten 4 senedir kanser tedavisi görüyordu , Ömrü bu kadarmış
amin inşallah
Seni mezarcı grup dan cikariyorumabi genellikle cıkıyosun zaten cekilislerde neyine inanamıyon onu anlamadım hep aynı lafı ediyon?
Amin dostumOyle dir dostum insan hayati kimsenin yasina gelirine bakmaz geldi mi hastaykende gelir sagken de .Mekani cennet olsun teyzenizin
aminn agaArkadasinin Başı sağolsun.
Muhsinim erantgilin cekilislerinde cikmiyorum diyorum baskasinda demedim bu cumleyi istersen bir erantgilin rolerini bir incele bak .abi genellikle cıkıyosun zaten cekilislerde neyine inanamıyon onu anlamadım hep aynı lafı ediyon?
yeni kişi kimSeni mezarcı grup dan cikariyorum
senide skmSeni mezarcı grup dan cikariyorum
Kankini çok ayıpsenide skm
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!