Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
işte o imkansız bro
işte kazanamıyon ki aga bi kazansan zaten sıkıntı kalmıycak gönlün kalbin temiz4k alsam 1k dagitirim. Dagitacagim cok arkadas var.napcam o kadar parayı.borcumu ödemeye çalışsam 145 bini kapatamam zaten
Ben o kadar kazanıp bu dediğimi yapmazsam. Bana hatırlat kardeş.
Inan suphem yok salaksin dagitirsin4k alsam 1k dagitirim. Dagitacagim cok arkadas var.napcam o kadar parayı.borcumu ödemeye çalışsam 145 bini kapatamam zaten
Ben o kadar kazanıp bu dediğimi yapmazsam. Bana hatırlat kardeş.
sende sahte etkinlige yancılık yapmaktan banlancan he@necdet35 Adam gibi adamdır
La bi gun bana 50 atmis hayirdir kac para vurdun len dedim 100 dedi hesabini yap
kanka sıkıntı bence bidaha yazma ters tepebilir bu aralar@kadircan4747 5 kişiye 25 dağıtır diyenler
Sktr git diyenler@kadircan4747 5 kişiye 25 dağıtır diyenler
Tepti bilekanka sıkıntı bence bidaha yazma ters tepebilir bu aralar
Anlık görüntüTepti bile
Yaw tahsilat yapmadan kurus dagitani miksinlerAnlık görüntü
Sende durdugun yeri belli etmiyosun bekle gör necdet adamdırsende sahte etkinlige yancılık yapmaktan banlancan he
10k alirsam en az 2k doğruya doğru şimdi100 de 50 bir şey değil 10 bin alsın da 5 bin atsın göreyim o zaman.
Ben kara listeyi yaptım bileYaw tahsilat yapmadan kurus dagitani miksinler
nasıl durdugum yeri belli etmiyom la , çok acık değilmi para için fırıldak olmaya gerek yok dedim dün yüzlerce kez cocugunda yüzüne vurdumSende durdugun yeri belli etmiyosun bekle gör necdet adamdır
Rostere dedim tahsilat yapam foruma bile girmicemBen kara listeyi yaptım bile
Sktr et mk dagitsan ne olacak 10 dakikada kaybedecegiz.10 dakika sonra tekrar dayı dayı demeye başlarızSktr git diyenler
En iyisi dayı kaç kurtar kendiniRostere dedim tahsilat yapam foruma bile girmicem
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!