O nasil bankaZiraat aradı pzt. Kadar 100 yatır yasal takibe alırım diyor bide off ***
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
O nasil bankaZiraat aradı pzt. Kadar 100 yatır yasal takibe alırım diyor bide off ***
YohSenin 15 geldimi la o kisiden
4k alsam 1k dagitirim. Dagitacagim cok arkadas var.napcam o kadar parayı.borcumu ödemeye çalışsam 145 bini kapatamam zaten4k para kazansam ben dağıtmam o kadar miktar çok para değil 4k
Param yok diyor
Dedim sana
Yemeeez@necdet35 Adamdır
Kupon tutarsa atarParam yok diyor
4k alsam 1k dagitirim. Dagitacagim cok arkadas var.napcam o kadar parayı.borcumu ödemeye çalışsam 145 bini kapatamam zaten
Meto dagitirDavulun sesi uzaktan hoş gelir meto.
Davulun sesi uzaktan hoş gelir meto.
150 ancak dağıtım yaparım 4k alırsam4k alsam 1k dagitirim. Dagitacagim cok arkadas var.napcam o kadar parayı.borcumu ödemeye çalışsam 145 bini kapatamam zaten
Biz madam demedik ki@necdet35 Adamdır
Meto dagitir
dayııı dagıtcak adam coktan dağıtırdıBiz madam demedik ki
150 ancak dağıtım yaparım 4k alırsam
işte o imkansız broKazansa keşke de görsek.
4k alsam 1k dagitirim. Dagitacagim cok arkadas var.napcam o kadar parayı.borcumu ödemeye çalışsam 145 bini kapatamam zaten4k para kazansam ben dağıtmam o kadar miktar çok para değil 4k
Ben o kadar kazanıp bu dediğimi yapmazsam. Bana hatırlat kardeş.Davulun sesi uzaktan hoş gelir meto.
La bi gun bana 50 atmis hayirdir kac para vurdun len dedim 100 dedi hesabini yapKazansa keşke de görsek.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!