Bende yatam ii gecelerPazartesi günü görüşmek üzere ??
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bende yatam ii gecelerPazartesi günü görüşmek üzere ??
Çok yere bakıyorum dodo şu huyundan vazgeç artikBen sana rolle ilgili bişeymi dedim neyse kardeş bakın işinize
sana nasıl yazcaz loNe dedin
*** banada özel atsanaÇok yere bakıyorum dodo şu huyundan vazgeç artik
Sukurrr?@Rooster suraya bi kazandı yazalım artik?
Dayı ve sponsor olmayan foruma inat@Rooster suraya bi kazandı yazalım artik?
Ne dion ** ne huyu kardeş sen yapınca huy degıl biz yapıncamı huy ** neyse uzatma işine bak tm hadiÇok yere bakıyorum dodo şu huyundan vazgeç artik
Len bust seni kariya goturmek icin para biriktiriom?Dayı ve sponsor olmayan foruma inat
Makaramı ciddi mi çözemiyorum ona göre konuşcam cünküNe dion ** ne huyu kardeş sen yapınca huy degıl biz yapıncamı huy ** neyse uzatma işine bak tm hadi
Ya dayı şu dodonun yaptığına bak hep böyle yapıyor naptim ben simdi.Len bust seni kariya goturmek icin para biriktiriom?
ciddiMakaramı ciddi mi çözemiyorum ona göre konuşcam cünkü
Araniza girmemYa dayı şu dodonun yaptığına bak hep böyle yapıyor naptim ben simdi.
Ya hayır ortada bisey yok görmemiş olabilirim niye siklemiyim ki. Hep böyle yapıyor ben ona iyi gidiyorum o bana kötü yaklaşıyor.
Ufak capli krizNoluyo la ??
Pazartesi konuşurum ben bro kimseye çatmıom dengesiz konusuyor iyi gclr ben kacatdodo çatıcak adam arıyor ** k
DodooooPazartesi konuşurum ben bro kimseye çatmıom dengesiz konusuyor iyi gclr ben kacat
2nizde gelin bakiyimnnPazartesi konuşurum ben bro kimseye çatmıom dengesiz konusuyor iyi gclr ben kacat
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!