Emegine sağlık hayirli geceler herkeseHerkesin ödülleri gönderildi teşekkür etmek isteyen eder
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Emegine sağlık hayirli geceler herkeseHerkesin ödülleri gönderildi teşekkür etmek isteyen eder
Uğraşamam onla he lan ben sana 3 adim geliyorum sen bize 1 adim gelmiyorsun niye abi ben hep darbeyi sevdiklerimden yiyorum ne oldu naptim şimdi.Dayı pc den giriom tel kapalı şarjzda yatcam yarın iş var ugraşamam onla s.e boyle olsun
Şuan kafam bulanık kardeş ondan uğraşamam kimse kimseye 3 adıma 1 adım gelmez ben kimseye bişey demedim kendin nasıl anladıysan oyle. Kalsın şimdi hadi grszUğraşamam onla he lan ben sana 3 adim geliyorum sen bize 1 adim gelmiyorsun niye abi ben hep darbeyi sevdiklerimden yiyorum ne oldu naptim şimdi.
H.gİşte bu be
GörüşürüzŞuan kafam bulanık kardeş ondan uğraşamam kimse kimseye 3 adıma 1 adım gelmez ben kimseye bişey demedim kendin nasıl anladıysan oyle. Kalsın şimdi hadi grsz
Mevzu ne la bonus nie celalendiniz mkeŞuan kafam bulanık kardeş ondan uğraşamam kimse kimseye 3 adıma 1 adım gelmez ben kimseye bişey demedim kendin nasıl anladıysan oyle. Kalsın şimdi hadi grsz
Kralın oğlu ne oldu sana ya?İşte bu be
Bu saate kadar birini bekledjm cvp bile vermedi ki sozum ona cok saglam biliyoduk inan onun adina uzuldumNolacak para olmayınca zaman bile olmuyor girmeye
Hadi ii sabahlarNolacak para olmayınca zaman bile olmuyor girmeye
Ok be keske sen olsan deli der susarim?Kim dayı yoksa ben mi
O ufak kaluo?Caner54
Devede kulak o?Caner54
Ohaaa dayı sende varya kim ki piyasada olmayan kişilere bakıyorum. Suan günahta almak istemiyorum,O ufak kaluo?
Aklina bile gelmez yok artik dersin?Ohaaa dayı sende varya kim ki piyasada olmayan kişilere bakıyorum. Suan günahta almak istemiyorum,
Ben bu gece uyuyamam ki şöyle hadiAklina bile gelmez yok artik dersin?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!